Wildvlees

 • 1
 • 2
 • LeJean Hertenfilet gevliesd

  ca. 650 gram

  €25,99
  LeJean Hertenrack

  ca. 1200 gram

  €50,39 €42,83
  LeJean Hazenrugfilet

  ca. 250 gram

  €13,75
  LeJean Eendenborstfilet

  ca. 160 gram

  €3,95
  LeJean Hele kalkoen

  ca. 2400-2600 gram

  €25,99
  LeJean Hertenstoofvlees

  ca. 500 gram

  €9,35
  LeJean Kwartel

  ca. 2 stuks

  €4,70
  LeJean Parelhoen

  ca. per stuk

  €15,59 €13,25
  LeJean Pekingeend

  ca. 2100 gram

  €20,49
  LeJean Tamme Gans

  ca. 4000 gram

  €39,99
  LeJean Poussin

  ca. 850 gram

  €10,19
  LeJean Eendenmaagjes

  ca. 410 gram

  €9,95
  LeJean Konijnenbout

  ca. 1100 gram

  €21,19
  LeJean Eendenrillette

  ca. 250 gram

  €7,99
  LeJean Hele Fazant

  ca. per stuk

  €9,75
  LeJean Struisvogel steak

  ca. 2x125 gram

  €10,25
  LeJean Eendenbout

  ca. 420 gram

  €4,55
  LeJean Kalkoendij

  ca. per stuk

  €3,99
  LeJean Hertenbiefstuk

  ca. 250 gram

  €9,49
  LeJean Hertenhaas

  ca. 1250 gram

  €61,25
  LeJean Wildzwijnsnek

  ca. 1800 gram

  €32,29
  LeJean Reebout

  ca. 2000 gram

  €40,99
  LeJean Reefilet

  ca. 650 gram

  €31,19
  LeJean Reebiefstuk

  ca. 250 gram

  €13,85

  Wildvlees

  Wildvlees, de één zweert erbij en de ander moet er niets van hebben. Hoewel wij deze laatste gedachte enigszins kunnen begrijpen, moeten we je echter ook vertellen dat je in dit geval waarschijnlijk nog nooit vlees uit het wild van hoge kwaliteit hebt gegeten. Hier kan je eenvoudig verandering in brengen door het vlees uit het assortiment van LeJean te bestellen. Ons vlees voldoet namelijk aan de meest strenge kwaliteitseisen en wij bieden enkel en alleen vlees aan van wilde dieren waarop gejaagd mag worden. Ervaar de smaak van ons vlees nu zelf en bestel vandaag nog bij LeJean.

  Wat is wildvlees nu precies?

  ’Wildvlees’ is een verzamelnaam voor vlees dat afkomstig is van dieren die in het wild leven. Dit betekent dat deze dieren niet worden gehouden in reservaten of op boerderijen, maar dus echt daadwerkelijk in bijvoorbeeld het bos leven. Daarnaast is dit vlees enkel en alleen afkomstig van dieren waarop gejaagd mag worden. Dit wordt bijvoorbeeld toegestaan om overpopulatie tegen te gaan. Het vlees binnen ons assortiment is afkomstig van vele verschillende landen. Zo komt ons eendenvlees bijvoorbeeld uit Frankrijk, echter komt ons hertenvlees weer uit Polen. Daarnaast bieden we ook exotische vleesvarianten aan. Hierbij kan je denken aan het Zuid-Afrikaans struisvogelvlees of onze Nieuw-Zeelandse Hertenhaas. Het exotisch vlees binnen ons assortiment is echter wel afkomstig van dieren die leven binnen een afgebakende omgeving. Deze omgeving is echter enorm groot en de dieren leven dan ook in een natuurlijke leefomgeving. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat enkel en alleen een natuurlijke leefomgeving bijdraagt aan de kwaliteit van ons wildvlees.

  Onze mogelijkheden

  Doordat LeJean contacten heeft over de gehele wereld zijn wij in staat om een bijzonder divers aanbod aan wildvlees aan te bieden. Hierdoor ben je als consument dan ook in staat om ook daadwerkelijke het kwalitatieve stukje vlees aan te schaffen waar je naar op zoek bent. In ieder geval mag je er altijd van uitgaan dat ons vlees geen enkele toevoegingen bevat en altijd vers is. Doordat wilde dieren voor hun eigen voedsel moeten zorgen zijn ze constant in beweging. Dit zorgt er dan ook voor dat onder andere de spieren beter doorbloed zijn, wat uiteindelijk zal zorgen voor de meest optimale smaak. Daarnaast is dit vlees bijzonder mager, waardoor het ook nog eens gunstig voor je gezondheid is. De kleur van wildvlees is over het algemeen wat donkerder, dit komt dus door de betere doorbloeding.

  De levering

  Indien je ervoor hebt gekozen om wildvlees uit ons assortiment aan te schaffen ben je altijd verzekerd van een heerlijk stuk vers vlees. Al ons vlees wordt dan ook bevroren geleverd. Tijdens de levering maken we gebruik van een zogenoemde EcoCoolBox. Deze koelbox bevat meerdere koelelementen en is daarnaast zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar, waardoor we ook op maatschappelijk gebied ons steentje bijdragen. Indien je op een werkdag voor 08:00 ’s ochtends bestelt ben je er tevens van verzekerd dat je het vlees dezelfde avond nog in huis hebt. Wij leveren niet in de weekenden.

  Meer weten?

  Heb je vragen over het wildvlees uit ons assortiment of bijvoorbeeld over de jacht op deze dieren? Neem dan contact met ons op. Dit zowel telefonisch mogelijk als via de e-mail. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Telefonische vragen beantwoorden wij direct en vragen via de e-mail nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk in behandeling. Hierdoor ben je altijd verzekerd van snelle antwoorden en/of advies op maat over het wildvlees uit ons assortiment.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »