9.3Kiyoh
Beschrijving
Kalkoendij met vel
Over kalkoendij
Onze heerlijk malse kalkoendij wordt in de Franse Loire streek langzaam gekweekt op een puur, plantaardig dieet van granen en zaden om zijn superieure smaak en sensationele textuur te bereiken.
Onze kalkoendij is per stuk verpakt en komt uit Frankrijk.
Algemene bereiding
- Ontdooi de kalkoendij in de koelkast gedurende 24 uur, breng de kalkoen 30 minuten voor bereiding op kamertemperatuur
- Haal de dij uit de verpakking en breng deze op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 200˚C.
- Koekenpan: verhit boter en/of olijfolie en bak de dij in 10 minuten goudbruin.
- Plaats de kalkoendij in een ovenschaal en verwarm deze in het midden van een voorverwarmde oven in ca. 45 minuten.
TIP: Om te voorkomen dat de kalkoendij droog wordt, zou je deze kunnen barderen met plakjes spek!
De Kalkoen van LeJean is:
- Op natuurlijke wijze opgegroeid
- Trager gegroeide kalkoen
- Diepe, rijke smaak en sappige textuur
- Panklaar verpakt
- Zonder enige toevoeging
Vragen? We helpen je graag.
Bij online slager LeJean bestel je eenvoudig. Als je voor 10:30 uur bestelt, heb je het op onze bezorgdagen in de avond al in huis! Heb je nog vragen over dit product of aanverwante producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected].
Wij helpen je graag!
Bel ons
+31 70 201 70 34
Stuur een e-mail
[email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Specificaties
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3020104
- Herkomst: Frankrijk
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €13.49
- Samenstelling: 100% Kalkoen
Reviews
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen