Betalen bij LeJean VleesAtelier is altijd veilig in een beveiligde HTTPS omgeving. Je kunt bij ons op één of meer van de volgende manieren betalen:

Riverty (voorheen AfterPay) – Achteraf betalen (NL en BE)

Riverty voert voor LeJean het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty app kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My Riverty kun je de betaaloverzichten vanaf een computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty 

Vragen over uw betaling via Riverty (AfterPay)?

Bekijk de veelgestelde vragen, bel met 020–7 230 270 of neem contact op via de klantenservice.

iDeal

Met iDEAL kun je direct bij het plaatsen van je bestelling de betaling voltooien bij je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Creditcard (Mastercard, Visa & American Express)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat de bestelling is verzonden. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Maak je gebruik van internetbankieren bij AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, FINTRO, ING, KBC, CBC en VDK Spaarbank dan kun je met Bancontact/Mister Cash betalen. Je rekent direct je aankopen af in je vertrouwde bankomgeving.

Aan betalen via Bancontact/Mister Cash zijn geen extra kosten verbonden.

PayPal

Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen via de klantenservice van PayPal.

Betalen per overboeking

Je kunt je bestelling ook betalen per bank of giro. Het betalen van je bestelling kun je doen door het bedrag van de bestelling over te maken op rekening IBAN: NL96 KNAB 0259 8808 68 t.n.v. LeJean onder vermelding van het ordernummer. Als de betaling is ontvangen zullen wij de bestelling verwerken. 

Betalen met LeJean Cadeaucheque

Als je een LeJean Cadeaucheque hebt ontvangen, kun je deze gemakkelijk in de winkelwagen verzilveren. Indien er nog een restantbedrag overblijft na het verzilveren van je LeJean Cadeaucheque dan kun je deze voldoen met iDeal, creditcard of AfterPay.