BBQ vlees

 • 1
 • 2
 • LeJean Premium BBQ Pakket

  ca. 2225 gram

  €53,79 €49,99
  LeJean Kipdij saté

  ca. 10 stokjes

  €9,19
  LeJean Luxe BBQ Pakket

  ca. 4000 gram

  €75,99
  LeJean Spareribs Dikbevleesd

  ca. 800 gram

  €8,89
  LeJean Kip op Stok

  ca. 5 stuks

  €8,69
  LeJean Kipsaté

  ca. 20 stokjes

  €12,99
  LeJean Varkenshaas Saté
  handgeregen!

  ca. 20 stokjes

  €14,99
  LeJean BBQ Basic Pakket

  ca. 2150 gram

  €30,79 €27,99
  LeJean BBQ Voordeel pakket

  ca. 3500 gram

  €45,99
  LeJean Spareribs gegaard

  ca. 270 gram

  €2,99
  LeJean Kip Shaslick

  ca. 5 stuks

  €9,59
  LeJean Hamburger Black Angus

  ca. 10 x 90 gram

  €12,99
  LeJean Luxe grill Pakket

  ca. 5 personen

  €37,99
  LeJean Lamskotelet

  ca. 550 gram

  €13,19
  LeJean Spareribs

  ca. 600 gram

  €6,15
  LeJean Short Ribs Black Angus

  ca. 1400 gram

  €40,59
  LeJean Ibérico ribfingers

  ca. 950 gram

  €18,99
  LeJean USA Chuck short rib

  ca. 2300 gram

  €64,35
  LeJean Varkenskophaas

  ca. 550 gram

  €8,25
  LeJean Ibérico spareribs 5kg
  Grootverpakking

  ca. 5000 gram

  €74,69 €64,95
  LeJean Wagyu Ribeye

  ca. 350 gram

  €33,25
  LeJean Merguez worstjes

  ca. 5 stuks

  €5,25
  LeJean Boston butt

  ca. 5100 gram

  €48,45

  BBQ vlees

  Ons BBQ vlees zal in de smaak vallen van iedere barbecueliefhebber. Barbecueën is enorm populair in ons land en vooral in de lente- en de zomermaanden vinden vele Nederlanders het heerlijk om de barbecue aan te steken. Wanneer je gezellig met je familie en vrienden gaat eten is het natuurlijk wel belangrijk dat je over meer dan genoeg keuze beschikt, waardoor je gasten in staat zijn om hun favoriete vlees te kiezen. Wij begrijpen dit als geen ander en dit heeft er dan ook voor gezorgd dat je binnen ons assortiment terecht kunt voor een groot aanbod aan BBQ vlees. Bekijk ons volledige aanbod hierboven of lees verder voor informatie.

  Ons uitgebreide assortiment

  Indien je al een blik hebt geworpen op ons assortiment zal je hebben geconstateerd dat wij BBQ vlees in verschillende soorten en maten aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijk vlees van Black Angus runderen, maar daarnaast kan je ook binnen ons assortiment terecht indien je op zoek bent naar heerlijk varkensvlees van bijvoorbeeld het gewaardeerde Ibérico varkensras. Ben jij een liefhebber van kippenvlees? Ook dan heb je meer dan genoeg keuze en voor de echte barbecuefanaten hebben we zelfs verschillende pakketten beschikbaar. Bekijk ons aanbod aan BBQ vlees op je gemakje en ontdek de mogelijkheden van LeJean.nl.

  Altijd verzekerd van een snelle levering

  De meeste mensen besluiten niet een week van tevoren dat ze gaan barbecueën. De mogelijkheid tot het aansteken van de barbecue is namelijk grotendeels afhankelijk van het weer. Niemand zit er dan ook op te wachten om tijdens regen en wind te barbecueën en vaak wordt de beslissing voor het houden van een barbecue dan ook uiterlijk een dag van tevoren bepaald. Bij LeJean.nl begrijpen wij dit en vandaar dat wij het belang van een snelle levering inzien. Indien je dan ook BBQ vlees uit ons assortiment op een werkdag voor 08:00 ’s ochtends bestelt zullen wij het vlees dezelfde dag nog tussen 17:00-22:00 bij je afleveren. Hierdoor kan je dezelfde avond nog heerlijk barbecueën en ben je altijd verzekerd van vers vlees. Voor de levering maken wij gebruik van een speciaal ontwikkelde EcoCoolBox, zodat al het vlees gekoeld blijft tijdens de aflevering. Tot slot nemen wij uiteraard verschillende maatregelen rondom hygiëne, temperaturen en andere belangrijke aspecten.

  Waarom kiezen voor BBQ vlees van LeJean.nl?

  LeJean.nl is dé online vleesaanbieder van Nederland en veel mensen besluiten dan ook om BBQ vlees uit ons assortiment te bestellen. Wij hebben een passie voor uniek en premium vlees en delen deze passie graag met onze klanten. Zo bezoeken wij alle boerderijen waar ons vlees vandaan komt, zodat we de kwaliteit en natuurlijk de leefomstandigheden van onze dieren kunnen controleren. Wij hechten namelijk enorm veel waarde aan de leefomstandigheden van de dieren en op het moment dat wij constateren dat de leefomstandigheden niet aan onze strenge eisen voldoen zullen wij het vlees van de desbetreffende boerderij niet in ons assortiment opnemen. Ons vlees is afkomstig van landen over de gehele wereld, zoals Uruguay, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland of gewoonweg uit Nederland.

  Behoefte aan meer informatie?

  Wil je meer weten over het BBQ vlees uit ons assortiment. Dan willen wij benadrukken dat wij voor je klaar staan. We voorzien je dan ook graag van alle informatie die je nodig hebt, zodat je in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken met betrekking tot de aanschaf van het vlees uit ons assortiment. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail en maak hiervoor gebruik van de contactgegevens onderaan de pagina. Er mag dan ook geen onduidelijkheid meer over bestaan dat je bij LeJean.nl aan het juiste adres bent voor het bestellen van BBQ vlees.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »