ONS ASSORTIMENT

LeJean Konijn heel

ca. 1400 gram

€18,05 €15,34
LeJean Konijnenbout

ca. 500 gram

€9,99

Konijn

Tam Konijn

De Latijnse naam voor konijn is cuniculus, een andere betekenis van cuniculus is ondergrondse doorgang of tunnel. Het vlees van een tam konijn is malser en minder sterk van smaak dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees heeft van nature een hoog aandeel eiwitten, aminozuren en maar weinig vet, cholesterol en purine. De uitgebalanceerde smaak maakt dat konijnenvlees kan rekenen op echte liefhebbers! Konijn is lekker om te stoven, braden of konfijten!

Dierenwelzijn is voor ons bijzonder belangrijk! De konijnen van LeJean voldoen aan de strengste wettelijke normen van Europa, (naar strenge Zwitserse maatstaven). Goede leefruimte, afleidingsmateriaal, gezins- en groepshuisvesting en minimale reisafstanden. Er wordt gezorgd voor de beste zorg voor de dieren onder continue toezicht van een Dierenarts. Dit overtuigde ons ervan om onze klanten te laten genieten van het bijzondere van een konijn.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »