Verpakking

Iedere bestelling bij LeJean wordt met veel zorg voor jou klaargemaakt en ingepakt. Als verzendverpakking maken wij gebruik van de EcoCoolBox: een volledig recyclebaar en biologisch afbreekbare box. In deze box zitten koelelementen om het vlees gekoeld te houden. Deze elementen zijn ook gemaakt van gerecycled papier in combinatie met een gel. Dit kun je weggooien bij het restafval. Maar je kunt de koelelementen (en de box zelf) ook hergebruiken, bijvoorbeeld naar het strand. 

Verzending van het vlees

Misschien vraag je je af hoe wij het vlees verzenden en in welke conditie jouw bestelling aankomt. Kwaliteit is een belangrijke waarde van onze slagerij. Daarom werken we met strenge regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer. We pakken jouw bestelling dan ook pas op de dag dat jij het wil ontvangen. En doordat jouw bestelling wordt verpakt met koelelementen, komt jouw bestelling (zo goed als) bevroren aan. 

Wist je dat wij ook een winkel hebben? We zijn elke woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 12:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor afhalen (dit is altijd gratis), maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen. Je vindt ons in Stompwijk (gemeente Leidschendam) op Veenpoldersweg 22. Hopelijk zien we je daar! 

Bezorgen en bezorgdagen

We bezorgen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en in België (m.u.v. Franstalig België). Woon je in Nederland? Dan wordt je bestelling vanaf €60 gratis thuisbezorgd. 

Bij het afrekenen kun je je eigen bezorgdag kiezen. Wel zo makkelijk! Je bestelling wordt op jouw gekozen dag tussen 17:00 uur en 22:30 uur geleverd. Als je op een werkdag voor 10:30 uur bestelt, kan je je bestelling dezelfde avond al in huis hebben.
Op het moment dat wij de bestelling verzenden, ontvang je een track & trace code van onze bezorgdienst Trunkrs. Zo kan je zelf in de gaten houden wanneer je pakket bezorgd wordt.