Verpakken & Verzenden

Verpakking

Iedere bestelling bij LeJean wordt met veel zorg voor u klaargemaakt en ingepakt. Als verzendverpakking maken wij gebruik van de EcoCoolBox welke volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar is. De gebruikte koelelementen zijn eveneens van gerecycled papier icm een gel, hierdoor mogen deze bij het restafval. 

Uiteraard kunt u de EcoCoolBox en koelelementen ook zelf hergebruiken voor een dagje strand oid. 

Verpakking van het vlees

Al het vlees is netjes veelal vacuüm verpakt. Op de product overzicht pagina kan je de houdbaarheidsdatums van het vlees zien, maar ook of het vers of diepvries is bijvoorbeeld.

Verzending van het vlees

Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen werken we met strikte regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer.

Dit doen wij onder andere door de producten die vandaag besteld worden, pas op de dag van verzending te verwerken. Zo zorgen we ervoor dat de producten zo lang mogelijk gekoeld blijven in onze industriële koelhuizen. Alle producten die wij VERS aanbieden zijn ook echt VERS. Dit betekend dat je deze producten gemakkelijk kan invriezen. Na het portioneren worden de producten netjes vacuüm verpakt.

Op het moment dat wij de bestelling verzenden ontvangt u een track en trace code van Trunkrs. Zo kan je zelf in de gaten houden wanneer je pakket thuis bezorgd wordt. 

De bestellingen worden aan het begin van de middag opgehaald. Vervolgens wordt de bestelling bij je thuisbezorgd.

Besteld

Ontvangst

Dinsdag voor 8:00 uur

Dinsdag tussen 17:00-22.00 uur

Woensdag voor 8:00 uur        

Woensdag tussen 17:00-22.00 uur

Donderdag voor 8:00 uur

Donderdag tussen 17:00-22.00 uur

Vrijdag voor 8:00 uur

Vrijdag tussen 17:00-22.00 uur

Zaterdag, Zondag en Maandag

Geen bezorging!

 

Afhalen is altijd mogelijk in Stompwijk (gemeente Leidschendam). Dit geeft u aan bij het afronden van de bestelling.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »