Verpakken & Verzenden

 

PostNl foodboxen

PostNl heeft in samenwerking met de Universiteit van Wageningen een unieke koelbox ontwikkeld. Speciaal voor de levering van vers/ en diepvries producten. Ook Marley Spoon en Hoogvliet maken gebruik van deze verzendmethode.

De koelboxen worden verzegeld bij verzending, en door de bezorger weer geretourneerd naar ons toe. Hierdoor zit u niet meer met onnodig veel verpakkingsmateriaal. En blijven uw producten in perfecte conditie.

 

Verpakking van het vlees

Al het vlees is netjes veelal vacuüm verpakt. Op de product overzicht pagina kan je de houdbaarheidsdatums van het vlees zien, maar ook of het vers of diepvries is bijvoorbeeld.

Verzending van het vlees

Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen werken we met strikte regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer.

Dit doen wij onder andere door de producten die vandaag besteld worden, pas op de dag van verzending te verwerken. Zo zorgen we ervoor dat de producten zo lang mogelijk gekoeld blijven in onze industriële koelhuizen. Alle producten die wij VERS aanbieden zijn ook echt VERS. Dit betekend dat je deze producten gemakkelijk kan invriezen. Na het portioneren worden de producten netjes vacuüm verpakt.

Op het moment dat wij de bestelling verzenden ontvang je de Track & Trace code van PostNL. Zo kan je zelf in de gaten houden wanneer je pakket thuis bezorgd wordt. 

De bestellingen worden aan het begin van de middag opgehaald. Vervolgens wordt de bestelling bij je thuisbezorgd.

Besteld

Ontvangst

Maandag voor 15.00 uur

Dinsdag tussen 17:00-22.00 uur

Dinsdag = Woensdag        

Donderdag tussen 17:00-22.00 uur

Woensdag voor 15.00 uur

Donderdag tussen 17:00-22.00 uur

Donderdag voor 15.00 uur

Vrijdag tussen 17:00-22.00 uur

Vrijdag voor 15.00 uur

Maandag tussen 17:00-22.00 uur

Zaterdag & zondag

Dinsdag tussen 17:00-22:00 uur

 

Ophalen is altijd mogelijk in Stompwijk (gemeente Leidschendam). Dit geeft u aan bij het afronden van de order.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »