Halal vlees

Er zijn genoeg moslims (en niet-moslims) die willen genieten van een goed stuk kwaliteitsvlees, maar dan ritueel geslacht volgens de Islamitische wijze. Een groot gedeelte van ons assortiment is afkomstig van leveranciers die halal gecertificeerd slachten. Bij LeJean vind je onder andere halal rundvlees, zoals de lekkerste short ribs, picanha en tomahawk. Daarnaast vind je in ons assortiment ook halal gevogelte en halal lamsvlees. Denk bijvoorbeeld aan de biologische Polderhoen kip, kippenvleugels en lamskotelet. Dus of je nu op zoek bent naar een feestelijk stuk halal vlees of een stukje halal vlees voor alledaags: bij LeJean vind je het allemaal.

Halal Certificaten

Al onze halal producten 100% halal en volgens de geldende richtlijnen goedgekeurd. Al onze halal certificaten zijn via onderstaande links te bekijken.

Certificaat rundvlees uit Australië
Certificaat Wagyu rundvlees Australië
Certificaat rundvlees uit Nieuw Zeeland
Certificaat runderburgers 

Certificaat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Certificaat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland 2
Certificaat Gildehoen kip
Certificaat Polderhoen biologische kip
Certificaat poussin (piepkuiken) uit Frankrijk
Certificaat Kalfsvlees

Over LeJean

LeJean is begonnen om jou toegang te geven tot vlees van kwaliteit. En niet zomaar kwaliteit: de hoogste kwaliteit. Want kwaliteit betekent niet alleen sappig vlees zonder toevoegingen, maar ook vlees dat afkomstig is van dieren die een gezond en gelukkig leven hebben gehad. Echt premium vlees dus. En met ons uitgebreide halal assortiment kan jij daar ook van genieten!

Vlees bestellen

Je kunt bij LeJean heel gemakkelijk halal vlees bestellen. Je kunt zelfs kiezen wanneer je je bestelling wil laten bezorgen. Onze bezorgdienst Trunkrs stuurt je, op de dag dat jij je bestelling ontvangt, een Track & Trace code.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit al dat lekkers of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door met ons te bellen of met ons te chatten. Je kunt trouwens ook langskomen in onze winkel voor advies. We helpen je graag!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de certificaten of wil je deze per mail ontvangen? Ook dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected]. Je kunt ook onze winkel in Leidschendam bezoeken. We zijn van woensdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend.

 

Halal Australisch Rundvlees