Halal vlees

Er zijn genoeg moslims (en niet-moslims) die willen genieten van een goed stuk premium vlees, maar dan ritueel geslacht volgens de Islamitische wijze. Een groot gedeelte van ons assortiment is afkomstig van leveranciers die halal gecertificeerd slachten. Bij LeJean vind je halal rundvlees, lamsvlees en gevogelte. Je vindt al onze halal producten hier.

We vinden het bij LeJean enorm belangrijk dat vlees komt van dieren die een gezond en gelukkig leven hebben gehad. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons vlees geen enkele toevoegingen bevat. 

Halal Certificaten

Al onze halal producten 100% halal en volgens de geldende richtlijnen goedgekeurd. Al onze halal certificaten zijn via onderstaande links te bekijken.

Certificaat rundvlees uit Australië
Certificaat Wagyu rundvlees Australië
Certificaat runderburgers 
Certificaat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Certificaat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland 2
Certificaat Gildehoen kip
Certificaat Polderhoen biologische kip
Certificaat poussin (piepkuiken) uit Frankrijk

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de certificaten of wil je deze per mail ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected]. Je kunt ook onze winkel in Leidschendam bezoeken. We zijn van woensdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend. De overige dagen is mogelijk op afspraak. 

 

Halal Australisch Rundvlees