Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Tamme Eendenbout

7,35

Tamme eendenbout uit Frankrijk. Lekker om te konfijten of gewoon te grillen. Per 2 stuk vacuüm verpakt. De bouten wegen zo'n 200 gram per stuk.

Op voorraad (4)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Tamme Eendenbout

Ontdek de tamme eendenbout

Bij eenden en gevogelte bestaat er een duidelijk onderscheid tussen tamme en wilde varianten. Terwijl wilde eend bekend staat om zijn magere en kruidige karakter, onderscheidt het vlees van tamme eenden zich door zijn rijke vetgehalte. De eendenbouten die wij aanbieden, zijn afkomstig van tamme eenden en kenmerken zich door een stevige structuur en een verfijnde, delicate smaak. Het is een prachtig stuk vlees dat je met trots op tafel kunt presenteren. De bereiding van eendenbout is eenvoudig, of je nu kiest voor de oven, de pan of de barbecue. Belangrijk is om de eendenbout regelmatig te keren, waardoor het goudbruine krokante velletje maximaal tot zijn recht komt.

Eendenbout - een culinair alternatief

De eendenbout biedt een smakelijk alternatief voor wie eens iets anders wil proberen op de barbecue, in de oven of in de pan. Het vlees is verrassend zacht en bij langzame bereiding wordt het ongelofelijk mals. De aanwezigheid van het velletje en het vet zorgen voor een uitgesproken smaak. Met de juiste bereidingswijze ontstaat een prachtige, malse bout met een knapperig velletje. Laat je gasten genieten van dit karakteristieke stuk vlees!

Een mooie vetlaag

Eend is een uitstekende keuze voor op de barbecue, in de oven of in de pan. Zowel de eendenborst als de eendenbout bevatten een prachtige vetlaag die zorgt voor extra smaak. Onze eend staat bekend om zijn milde smaak en malse textuur. We hebben bewust gekozen voor tamme eend, aangezien deze het hele jaar door beschikbaar is. Waag je eens aan deze smaakvolle optie!

Algemene tips voor bereiding

Bak de eendenbouten goudbruin en of konfijt ze zelf in eenden- of ganzenvet! Of ga voor onze konfijtset.
Wil je de eendenbouten perfect bereiden? Hier zijn enkele algemene stappen:

  1. Ontdooi de eendenbouten (in de verpakking) gedurende 24 uur in de koelkast.
  2. Kruid de eendenbouten naar smaak.
  3. Verhit roomboter en/of (olijf)olie in een pan en bak de eendenbouten rondom goudbruin.
  4. Blus af met vocht en stoof de eendenbouten gedurende ongeveer 90 minuten op een zacht vuur.

Tamme eendenbout bestellen bij online slager LeJean

Wist je dat je bij het afrekenen zelf de bezorgdag kunt kiezen? En als je voor 10:30 uur bestelt, kun je het vanavond al in huis hebben! 
Elke bestelling wordt met zorg door ons klaargemaakt en ingepakt. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen, wordt jouw bestelling pas ingepakt op de dag dat je het ontvangt. Daarnaast werken we met strenge regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag.

 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 3030104
  • Herkomst: Frankrijk
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 17.47
  • Samenstelling: 100% Eendenvlees
LeJean Tamme Eendenbout
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account