Kalkoenvlees

LeJean Merguez worstjes

ca. 5 stuks

€5,25
LeJean Hele kalkoen

ca. 2400-2600 gram

€25,99

Kalkoenvlees

Ben jij op zoek naar heerlijk mager kalkoenvlees? Zoek dan niet verder, want binnen het assortiment van LeJean heb je een aantal heerlijke mogelijkheden. Zo bieden we smakelijke kalkoendijen aan, maar daarnaast kan je ook kiezen voor lekkere merguezworstjes en zelfs een hele kalkoen behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan en mag je er altijd van uitgaan dat het kalkoenvlees uit ons assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij raden je dan ook zeker aan om het vlees eens zelf te proberen.

Wat is kalkoenvlees?

Zoals je misschien wel weet is kalkoen een gevogelte, net als bijvoorbeeld kip. Het vlees van dit gevogelte is vol van smaak en lekker stevig. Daarnaast bevat dit vlees weinig vet, omdat het meeste vet in de huid van de kalkoen zit. Deze huid wordt vanzelfsprekend verwijderd, zodat er enkel en alleen nog het vlees overblijft. Het grote voordeel van dit vlees is echter dat het op vele verschillende manieren te bereiden is. Natuurlijk is het mogelijk om een hele kalkoen te bereiden, maar daarnaast leent dit vlees zich ook voor het maken van allerlei andere gerechten. Wij raden je dan ook zeker aan om je creativiteit de vrije loop te laten en zelf te ontdekken welke gerechten je met dit vlees kunt maken.

Kalkoenvlees bevat ten opzichte van kippenvlees meer ijzer. Daarnaast bevat dit vlees ook meer fosfor. Hierdoor heeft dit vlees een positieve invloed op je gezondheid. Zo helpt dit vlees onder andere om slaapproblemen te verminderen.

Verschillende bereidingswijzen

De smaak van kalkoenvlees is grotendeels vergelijkbaar met de smaak van kippenvlees. Wel dien je er echter rekening mee te houden dat vlees van kalkoenen over het algemeen wat steviger is.

Zoals je misschien al weet wordt vlees van kalkoenen vaak gegeten tijdens feestelijke gelegenheden. Dit komt dan ook doordat er vele mogelijke bereidingswijzen zijn, waardoor je in staat bent om altijd een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het vlees in de pan, de oven of op de barbecue te bereiden. Natuurlijk heeft de bereidingswijze een belangrijke invloed op de smaak van het vlees. Waar de één de voorkeur geeft aan kalkoen vlees van de barbecue, vindt de ander het vlees uit de oven lekkerder. Probeer deze verschillende bereidingswijze dan ook zeker uit en bepaal zelf welke bereidingswijze je het smakelijkst vindt.

Inspiratie nodig?

Wil je een heerlijk gerecht met kalkoenvlees op tafel zetten, maar heb je eerst wat inspiratie nodig voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat? Dan raden we je aan om onze ‘recepten-pagina’ te bekijken. Op deze pagina vind je allerlei verschillende recepten met o.a. vlees van kalkoenen. Bij deze recepten staat precies aangegeven wat je allemaal nodig hebt, zodat het mogelijk wordt om op een eenvoudige, maar zeer effectieve wijze een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Vragen of opmerkingen?

Indien je meer wilt weten over onze recepten of vragen hebt over het kalkoenvlees uit ons assortiment is raden wij je aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij staan namelijk iedere werkdag klaar om je te helpen. Contact opnemen met de klantenservice van LeJean kan zowel telefonisch als via e-mail. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij kunnen je in ieder geval verzekeren dat het vlees uit ons assortiment heerlijk zal smaken. Uiteraard wordt ons vlees altijd vers geleverd en hiervoor maken wij gebruik van een zogenoemde EcoCoolBox. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat het vlees tijdens de levering gekoeld blijft en dus altijd vers bij je aankomt. Bestel vers kalkoenvlees vandaag nog bij LeJean en ervaar de heerlijke smaak zelf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »