Bavette rollade met basilicum kaas en parmaham
Er is niets zo lekker als een rollade. Een stoer stuk vlees op de BBQ! Omdat de smaakmakers erin opgerold zitten, trekt de smaak optimaal door het vlees heen. Je maakt het extra feestelijk als je het in plakken snijdt.
Lees meer
Pig wings op de barbecue
Kippenvleugels zijn lekker, maar heb je wel eens een oerhammetje geprobeerd? Een oerhammetje is mals en sappig en wordt in Amerika ook wel Pig Wing genoemd. Probeer het nu!
Lees meer
Buffalo burgers met knoflook-kerrie mayo
Met Dutch BBQ Gouda Buffalo kaas maak je in een handomdraai van een gewone hamburger (ook best lekker hoor…) eenvoudig een smeuïge Premium Buffalo Burger. Lees hier hoe je dat doet!
Lees meer
Struisvogel steak met groene peper
Struisvogelvlees is niet alleen mager, het is ook erg smakelijk én het bevat minder dan 2% vet. Het exotische vlees heeft een rijke smaak.
Lees meer
Carpaccio rollade van bavette
Een prachtig stukje rundvlees dat van zichzelf al lekker smaakt, maar met wat toevoegingen naar eigen smaak creëer je relatief eenvoudig een heerlijke rollade van bavette.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »