Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Kangoeroe filet

14,79
Op voorraad (3)
- +
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Kangoeroe filet

Kangoeroe filet (striploin)

Kangoeroefilet heeft een dieprode kleur en is een super mals langwerpig stukje oervlees! De filets worden gesneden vanuit de rug, de Australische benaming is dan ook "Striploin". Kangoeroevlees is met recht een natuurlijk stukje vlees voor bewuste consumenten die hun gezondheid hoog in het vaandel hebben. Het vlees is van unieke kwaliteit, erg voedzaam, rijk aan ijzer en mineralen en bevat nauwelijks vet. Kangoeroevlees is wat de natuur ons geeft, puur wild. De kangoeroes leven in alle vrijheid in de uitgestrekte natuur van Australië en worden bejaagd door professionele jagers om de aantallen onder controle te houden. 

 

Voordelen van Kangoeroevlees

Kangoeroevlees is 100% natuurlijk. De Kangoeroe leeft in het wild en is hierdoor puur scharrelvlees. Doordat kangoeroes in het wild leven zijn ze vrij van welke vorm van medicijnen dan ook, waardoor het een extreem veilig vlees is om te eten. Kangoeroevlees bevat extreem veel ijzer en eiwitten en is 98% vetvrij. Het vlees heeft echt unieke eigenschappen voor mensen die op zoek zijn naar een vetarm, eiwitrijk dieet met een zeer laag gehalte aan verzadigd vet en transvet, wat kan bijdragen aan een lager cholesterol in vergelijking met andere soorten rood vlees. Kangoeroe is de hoogst bekende voedingsbron van  linolzuur (CLA), een vetzuur waarvan studies hebben aangetoond dat het kan bijdragen aan de vermindering van lichaamsvet

 

Bereiding Kangoeroe filet

Ontdooi de kangoeroefilet in de koelkast gedurende 24 uur. Verwijder de verpakking en laat het vlees minimaal 30 minuten voor bereiding afgedekt op kamer temperatuur komen. Gebruik enkele eetlepels Olijfolie om de filets in te bakken. Bak de Kangoeroe op hoge temperatuur in 2 minuten aan beide zijden bruin en plaats de filets voor 6-8 minuten in een ovenbestendige schaal/pan in een voorverwarmde oven van 150°C (dit is een medium rare bereiding). Laat het vlees nog 8 minuten rusten onder een theedoek of aluminium folie voor het aansnijden. 
 
Tip: Prik niet met een vork in het vlees, zo blijven sappen en smaak behouden.
 

Kangoeroefilet is: 

  • Puur natuur: geen mens komt te pas bij de opgroei van de dieren 
  • Lekker: Mals, sappig en mager vlees
  • Geen extra toevoegingen: E-nummers, smaakversterkers, water of vetten
  • Hygiënisch: direct gesneden, verpakt en ingevroren in de fabriek
  • Gecertificeerde herkomst: GMP Australië

 

Voedingswaarden

100 gram Kangoeroefilet bevat:
  • Energie: 109 kcal
  • Koolh: 0.0 gram
  • Eiwit: 26 gram
  • Vet: 0,6 gram

 

Kangoeroe steak

 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 5040101
  • Herkomst: Australië
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Gewicht: 750 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 18.49
  • Samenstelling: 100% Kangoeroevlees
LeJean Kangoeroe filet
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account