Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Hertenstoofvlees

12,49

Heerlijk mager en mals hertenvlees voor een lekker stoofpotje.

Op voorraad (436)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Hertenstoofvlees

Over het hertenstoofvlees

Dit hertenstoofvlees, ook wel goulash genoemd, wordt door een ervaren slager uit de schouder van het hert gesneden. Het is mager, vetvrij en typisch fijn van draad. Bereid dit heerlijke vlees langzaam voor een mals stoofpotje. De typische donkerrode kleur is te danken aan het hoge spiergehalte en de natuurlijke voeding in het wild. Eersteklas kwaliteit. 

Waar komt het hertenstoofvlees vandaan?

De herten groeien in het wild op in Polen. Hier eten de herten kruiden, gras, bessen en fruit, verse bladscheuten van bomen. Door de onbeperkte bewegingsvrijheid en natuurlijke voeding ontwikkelen herten goed hun spieren, vetarm en karakteristiek dieprood vlees met een fijndradige textuur. 

Bereiding

Op zoek naar een lekker recept? Probeer eens hertenvlees stoofpotje met walnoot topping. Een echte aanrader!

1. Laat het hertengoulash vlees op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 160 ºC.
2. Snijd de ui in dunne halve ringen en hak de knoflook fijn. Maak de selderij schoon en snij in diagonale stukken van ca 3 cm.
3. Verhit de olie in een braadpan, liefst gietijzer of met een dikke bodem.
4. Voeg het vlees toe en bak rondom bruin. Doe het in gedeeltes als je een kleine pan heeft zodat het vlees goed aangebakken is rondom.
5. Haal het vlees uit de pan. Bak de uien en gehakte knoflook goudgeel in de braadpan.
6. Roer nu de bloem erdoorheen en kook/bak 1 minuut.
7. Haal de pan van de warmtebron en roer beetje voor beetje de rode wijn erdoorheen. Voeg dan het vlees weer toe de pruimen, spek en bouillon.
8. Plaats de vuurvaste pan in de voorverwarmde oven en dek af. Gaar nu gedurende 2-3 uur het vlees.
9. Zodra het vlees gaar is bakt/wok je de bleekselderij en walnoten in ongeveer 5 minuten. Doe dit al roerend en houdt alles goed in beweging.
10. Haal de pan uit de oven, serveer op een voorverwarmd bord en garneer met de walnoten en bleekselderij.
11. Lekker met rodekool, huisgemaakte aardappelpuree.

Hertenstoofvlees bestellen bij online slager LeJean

Wist je dat je bij het afrekenen zelf de bezorgdag kunt kiezen? En als je voor 10:30 uur bestelt, kun je het vanavond al in huis hebben! 
Elke bestelling wordt met zorg door ons klaargemaakt en ingepakt. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen, wordt jouw bestelling pas ingepakt op de dag dat je het ontvangt. Daarnaast werken we met strenge regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 7010105
  • Herkomst: Polen
  • Houdbaarheid: 6 maanden
  • Leveringsconditie: diepvries
  • Kiloprijs: € 24.99
  • Samenstelling: 100% Hert
LeJean Hertenstoofvlees
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account