Over ons

Wij zijn een online slagerij waar elke kook- en BBQ-fan zijn hart kan ophalen. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de producten en de service die wij leveren. Op deze manier brengen wij restaurant kwaliteit aan huis.

Nu denk je misschien dat heb ik vaker gehoord leg dat eens uit.

Dat gaan we doen! Het overgrote deel van ons assortiment is vers. Zoals al het rundvlees en ja, zelfs als het uit Australië of Uruguay komt. Het aanbieden van vers vlees komt de smaak en textuur van het vlees altijd ten goede. Wij zullen er dan ook naar streven altijd zoveel mogelijk vers aan te bieden.

Bekijk de onderstaande video's #LeJean in het Nieuws.

       

Hoe het werkt 


Dit betekent dat wij de dag voordat wij jou bestelling opsturen het vlees indien nodig netjes portioneren en vacuüm verpakken!

Qua service doen we ook een stap extra. Zo heb je bij ons de scherpste verzendvoorwaarden. Dit betekent normaliter dat je al vanaf 50 euro je bestelling thuis bezorgd krijgt.

Ben je niet tevreden met je bestelling dan kun je contact opnemen en sturen wij gewoon een nieuw pakket naar je op. Ben je benieuwd hoe wij het pakket verzenden neem dan een kijkje op onze verpakkingspagina.

 

We visit and select 

Om het allermooiste vlees van premium kwaliteit te krijgen, reizen wij de hele wereld over. Want alleen het beste is goed genoeg voor ons. Wij geloven dan ook in mooie producten met een verhaal. Vandaar ons motto: ‘We visit and select’. Dit is wat wij voor jou doen!

Onze inkopers bezoeken persoonlijk de boerderijen waar de dieren gehouden worden. Het maakt niet uit of deze in Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië of Argentinië zijn gevestigd. Wij zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om onze passie over te dragen aan jou!

Hierdoor weten wij heel goed wat wij in- en verkopen. We weten hoe er met de dieren wordt omgegaan en wat het vlees zo uniek maakt. Onze passie hiervoor en dat unieke, premium vlees willen wij graag met jullie delen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »