LeJean: kwaliteitsvlees voor iedere vleesliefhebber

Online vlees bestellen bij LeJean

LeJean is niet zomaar een slager, LeJean is een online slager! Dat betekent dat je vanaf je bank kunt bestellen, betalen én wachten totdat je bestelling wordt bezorgd. Kom je er even niet uit? Twijfel dan niet om ons te bellen of met ons te chatten. Je kunt trouwens ook langskomen in onze winkel voor advies, want we begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit al dat lekkers. Welke vraag je ook over vlees hebt: wij staan voor je klaar.

Onze slager(ij), onze missie

LeJean begon als een online vleesatelier en in 2020 hebben wij onze winkel geopend. Maar waarom zijn wij begonnen? Oprichter en slager Pieter van Rijn vertelt: “Wat begon als een bijbaan bij de plaatselijke slager is uitgegroeid tot een passie voor mooi vlees. Daarom ging ik na de middelbare school naar de slagersvakschool, waar mijn liefde voor het vak is gegroeid. Na een hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie en Bedrijfskunde en een master Retailmanagement ben ik gaan werken bij een landelijke supermarkt. Maar ik wist dat vlees zoveel beter kon zijn. Uiteindelijk ben ik gaan werken bij een groothandel in premium vleesproducten.
Hier heb ik verschillende vleesketens in binnen- en buitenland zelf kunnen zien. Ik vond het prachtig om te zien met hoeveel passie er wordt gewerkt aan premium producten.
In 2020 werd het tijd om al die opgedane kennis en passie te bundelen en consumenten te inspireren met bijzondere en smaakvolle producten van hoge kwaliteit. Mijn doel met LeJean is om iedere vleesliefhebber toegang te geven tot de lekkerste en bijzonderste stukken vlees die ook diervriendelijk zijn. Voor mij houd diervriendelijkheid in dat het dier in alle vrijheid heeft kunnen leven, geen stress heeft gehad, geen hormonen, antibiotica of onnodige medicijnen toegediend heeft gekregen en geen pijn heeft geleden tijdens de slacht. Ik ben er trots op dat dit is gelukt. ”

Het assortiment van LeJean

Of je nu een bbq liefhebber bent, houdt van kwaliteitsvlees of bewuste vleeseter bent: bij LeJean zit je goed. Want bij LeJean vind je verschillende soorten vlees: van biologische kipfilet en Black Angus hamburgers tot Wagyu ribeye en krokodil filet. Daarnaast hebben we de lekkerste rubs en sauzen in ons assortiment, waardoor je jouw stuk vlees nog meer smaak kan geven. Ontdek een nieuwe smaaksensatie met het vlees van LeJean.

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen, recepten en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op InstagramFacebook en Pinterest.