Ervaar een nieuwe smaaksensatie

Over LeJean | VleesAtelier

LeJean is in 2017 opgericht met als doel jou toegang te geven tot de lekkerste en bijzonderste stukken vlees. Van Gildehoen kipfilet tot aan krokodil filet: je vindt het allemaal bij LeJean. Daarnaast hebben we de lekkerste kruiden en rubs en bbq accessoires in ons assortiment.
Onze passie voor vlees is terug te zien in onze producten: wij bieden smaakvolle en exclusieve producten. Ervaar een nieuwe smaaksensatie met het vlees van LeJean! 

We vinden het bij LeJean enorm belangrijk dat vlees komt van dieren die een gezond en gelukkig leven hebben gehad. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons vlees geen enkele toevoegingen bevat en dat de dieren pijnloos worden geslacht. 

Bezorgen of langskomen

LeJean begon als een online vleesatelier, maar sinds 2020 hebben wij ook onze deuren geopend in Leidschendam. Je kunt je bestelling laten bezorgen, maar je kunt ook langskomen of je bestelling ophalen in onze winkel. Je vindt ons op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.

Onze passie voor uniek en premium vlees willen we graag met jou delen

De beste kwaliteit

Om het allermooiste vlees van premium kwaliteit te krijgen, reizen wij de hele wereld over. Onze inkopers bezoeken we persoonlijk op de boerderijen waar de dieren gehouden worden. Het maakt niet uit of deze in Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië of Argentinië zijn gevestigd. Wij zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om onze passie over te dragen aan jou! Alleen het beste is goed genoeg voor ons. Wij geloven dan ook in mooie producten met een verhaal. Vandaar ons motto: We visit and select. Dit is wat wij doen voor jou. 

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen, recepten en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op InstagramFacebook en Pinterest.