Zelf Eendenbouten Konfijten
Wil jij zelf confit de canard maken? Lees dan snel verder.
Lees meer
Label Rouge Kip
Wat is er bijzonder aan de label rouge kip, en wat is het verhaal achter het label rouge keurmerk. LeJean verteld het.
Lees meer
Product van de maand: Lamsbout zonder been, de favoriet onder bourgondische genieters!
Lamsbout zonder been, de uitblinker van de maand september! Een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer weten over deze bereiding en de herkomst van de lamsbout? Lees dan gauw hieronder! Ps. De hele maand september is deze lamsbout zonder been in de actie bij LeJean!
Lees meer
Picanha it is! Product van de maand
Picanha, de uitblinker van de maand augustus! Een prachtig stuk dat meer aandacht verdient. Wil jij meer weten over de picanha en hoe je deze het beste kunt bereiden? Lees dan gauw hieronder! Ps. De gehele maand augustus is deze graan gevoerde picanha in de actie bij LeJean!
Lees meer
Big Green Egg Flavour Fair
Ieder jaar organiseert Big Green Egg een jaarlijkse Flavour Fair. Een evenement waar ingrediënten, ambacht en bereidingen op de Big Green Egg centraal staan en waar volop kan worden geproefd. Als team van LeJean konden wij natuurlijk niet achter blijven om hier ons heerlijke vlees te laten proeven. Zondag 18 juni waren wij dan ook present bij Big Green Egg's Flavour Fair in Beesd. Ben je benieuwd naar onze ervaring van dit evenement? Die lees je hieronder!
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »