Alles over ons bizonvlees
Als vleeseter moet je de bizon entrecote eens geproefd hebben! Bizonvlees heeft een rijke smaak en is uitermate gezond. Wist je al dat het 75% meer eiwitten bevat dan gemiddeld vlees?
Lees meer
Zelf Eendenbouten Konfijten
In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over één van onze favoriete lekkernijen, namelijk gekonfijte eend. Dit gerecht wordt ook wel confit de canard genoemd en het betreft hier een klassiek Frans gerecht. Het vlees is enerzijds enorm mals, maar tegelijkertijd beschikt het over een knapperig randje dat zal zorgen voor een prettige bite. Lees snel verder voor meer informatie over dit overheerlijke recept, waardoor je zelf in staat bent om gekonfijte eend op tafel te zetten.
Lees meer
Onze favoriete paasrecepten
Als jij Pasen zegt, zeggen wij lamsvlees! Lamsvlees is heerlijk en een echte topper om te serveren tijdens Pasen.
Lees meer
Picanha it is!
Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Lees meer
Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Wil je meer weten over de herkomst van ons lamsvlees uit Nieuw-Zeeland? Je leest het in deze blog!
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »