Picanha it is!
Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Lees meer
Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Wil je meer weten over de herkomst van ons lamsvlees uit Nieuw-Zeeland? Je leest het in deze blog!
Lees meer
Chateaubriand: wat is het en hoe bereid je het?
Dit runderbiefstuk is heel erg mager en toch enorm mals. Hierdoor is het vlees erg populair en wordt het veel gegeten tijdens luxe dinertjes.
Lees meer
Kerntemperaturen rundvlees
In dit overzicht weet je precies welke temperatuur het rundvlees moet hebben voor een bepaalde gaarheid.
Lees meer
Het verhaal achter Australisch Black Angus rundvlees
Lees hier meer over het merk Angus Pure.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »