Gevogelte

 • 1
 • 2
 • Sarrade Eendenvet in blik

  ca. 700 gram

  €9,99 €8,99
  Penelope Confit de Canard 6 blikken
  Voordeel verpakking

  ca. 6x blikken 4/5 stuks

  €116,70 €105,00
  Penelope Confit de Canard in blik

  ca. 4/5 stuks

  €19,45
  LeJean Kipdijrollade gekruid

  ca. 750 gram

  €12,69
  LeJean Drumsticks Polderhoen

  ca. 600 gram

  €7,79
  LeJean Mini Kipsaté

  ca. 10 stokjes (mini)

  €6,89 €4,79
  LeJean Kipfilet Polderhoen

  ca. 350 gram

  €9,79
  LeJean Hele Kip Polderhoen

  ca. 1200-1300 gram

  €14,85
  LeJean Kipdijfilet

  ca. 500 gram

  €7,75
  LeJean Kipdijfilet met vel

  ca. 450 gram

  €6,75
  LeJean Gildehoen Kipfilet

  ca. 400 gram

  €7,39
  LeJean Gildehoen Hele Kip

  ca. 1250-1350 gram

  €10,35
  LeJean Kip op Stok

  ca. 5 stuks

  €8,69
  LeJean Kipdij saté

  ca. 10 stokjes

  €9,19
  LeJean Kippenvleugels

  ca. 500 gram

  €4,75
  LeJean Soepkip

  ca. 1200-1300 gram

  €8,75
  LeJean Kipsaté

  ca. 20 stokjes

  €12,99
  LeJean Hele Fazant

  ca. per stuk

  €9,75
  LeJean Eendenrillette

  ca. 250 gram

  €7,99
  LeJean Eendenmaagjes

  ca. 410 gram

  €9,95
  LeJean Gekonfijte Eendenbout

  ca. pot 2 stuks

  €12,85
  LeJean Maiskip

  ca. per stuk

  €8,15
  LeJean Kip Shaslick

  ca. 5 stuks

  €9,59
  LeJean Konfijt set

  ca. Konfijt set

  €13,35

  Gevogelte

  Bij LeJean ben je aan het juiste adres voor het kopen van vlees van gevogelte. Zo heb je binnen ons assortiment de keuze uit kippenvlees, eendenvlees, kalkoenvlees, fazantenvlees en nog veel meer. Al het vlees uit ons assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en daarnaast is ons kippenvlees voorzien van het ‘Label Rouge’ keurmerk. Wij vertellen je graag meer over dit keurmerk en wat je precies kan en mag verwachten van het vlees van gevogelte uit ons assortiment. Lees verder voor meer informatie.

  Label Rouge

  Het kippenvlees uit ons assortiment is voorzien van het Label Rouge label. Dit label komt oorspronkelijk uit Frankrijk en bestaat sinds de jaren ’60. Dit label mag enkel en alleen gevoerd worden op kippenvlees dat afkomstig is van kippen die een kwalitatief beter en langer leven hebben. Om het keurmerk te mogen dragen moet er voldaan zijn aan veel eisen met betrekking tot d uitloop en bijvoorbeeld ook het aanwezige licht in de stallen.

  Indien je kiest voor kippenvlees dat is voorzien van dit label ben je verzekerd van het feit dat het vlees afkomstig is van rustieke kippenrassen. Hiermee bedoelen we kippenrassen die langzaam groeien. De minimale leeftijd van een Label Rouge kip is 81 dagen, voordat deze uiteindelijk geslacht zal worden. Deze kippen leven dus zo’n 50% langer dan standaard kippen. Daarnaast worden deze kippen gevoerd met 100% plantaardig voedsel dat voor tenminste 70% uit granen bestaat. Het overige gedeelte van de voeding wordt aangevuld met soja, erwten en ander gezond voedsel. Tot slot ben je door het Label Rouge keurmerk verzekerd van vlees van gevogelte met een excellente smaak en structuur. Zo worden onze kippen twee keer zo lang afgemetst dan bij reguliere kippen het geval is. Dit heeft dan ook zeker een positieve invloed op de smaak en de structuur van het kippenvlees binnen ons assortiment.

  Gevogelte bij LeJean

  Indien je een blik op hebt geworpen op ons assortiment hierboven zal je al snel tot de conclusie zijn gekomen dat wij binnen ons assortiment bijzonder veel mogelijkheden hebben wanneer het aankomt op vlees van gevogelte. Ook bij de andere vleessoorten uit ons assortiment kan je uitgaan van het feit dat deze dieren leven in de meest optimale leefomstandigheden. Dit vinden wij bij LeJean dan ook enorm belangrijk en indien wij dan ook zien dat er niet op de juiste manier met het gevogelte wordt omgegaan zullen wij het vlees van deze dieren niet in ons assortiment opnemen. Dit past namelijk niet bij onze visie.

  De levering

  Indien je het gevogelte vlees uit ons assortiment gaat bestellen ben je altijd verzekerd van een snelle levertijd en daarnaast werken we met strikte regels omtrent hygiëne, temperaturen en alle andere omstandigheden. Indien je op een doordeweekse dag voor 08:00 bestelt zullen wij het gevogelte vlees dezelfde dag leveren tussen 17:00 en 22:00. Dit heeft als voordeel dat jij altijd een heerlijk en vers stuk vlees in huis haalt. Wij leveren ons vlees namelijk in een EcoCoolBox. In deze verpakking zijn koelelementen aanwezig en tevens is deze verpakking volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over het gevogelte vlees uit ons assortiment, maar heb je eerst nog behoefte aan wat extra informatie? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt en tevens kunnen we je advies geven met betrekking tot de bereiding van heerlijke gerechten. Contact opnemen met onze klantenservice kan eenvoudig door te bellen naar (0)70 201 7034 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Indien je telefonisch contact met ons opneemt zullen wij je vragen direct beantwoorden. Vragen via de mail worden uiteraard ook zo spoedig mogelijk behandeld. Bestel vandaag nog jouw vers gevogelte vlees bij LeJean.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »