9.3Kiyoh
Beschrijving
Kalkoenfilet
Kalkoenfilet
Onze heerlijk malse èn smaakvolle kalkoenfilet wordt in de Franse Loire streek langzaam gekweekt op een puur, plantaardig dieet van granen en zaden om zijn superieure smaak en sensationele textuur te bereiken. Kalkoenfilet van LeJean is afkomstig uit Frankrijk en wordt per stuk verpakt. Kalkoen is erg mager en gemakkelijk te bereiden. Handig om in blokjes, reepjes of plakjes te snijden of te marineren naar eigen smaak. Kalkoenfilet is erg veelzijdig, je kunt er dus alle kanten mee op. Bereiden in zijn geheel als roast of als blokjes door een kruidige nasi goreng.
De bereiding
- Ontdooi de kalkoenfilet in de koelkast gedurende 24 uur. Breng de kalkoen 30 minuten voor bereiding op kamertemperatuur.
- Haal de filet uit de verpakking en breng deze op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 180˚C.
- Verhit boter en/of olijfolie in een koekenpan en bak de filet in 10 minuten goudbruin.
- Plaats de kalkoenfilet in een ovenschaal en verwarm deze in het midden van een voorverwarmde oven in ca. 30 minuten.
(Advies kerntemperatuur ca 68˚C)
Tip: Om te voorkomen dat de kalkoenfilet uitdroogt, zou je deze kunnen barderen met plakjes spek!
Kenmerken kalkoen van LeJean
- Op natuurlijke wijze opgegroeid
- Trager gegroeide kalkoen
- Diepe, rijke smaak en sappige textuur
- Panklaar verpakt
- Zonder enige toevoeging
Wij helpen je graag!
Bel ons
+31 70 201 70 34
Stuur een e-mail
[email protected]
Specificaties
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3020103
- Herkomst: Frankrijk
- Houdbaarheid: Minimaal 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €15.99
- Samenstelling: 100% Kalkoen

Reviews
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen