Biologische kippenlever
Deze antibioticavrije kippenlevertjes zijn heerlijk als borrelhapje en op diverse manieren te bereiden. Ze zijn met spek omwikkeld ook erg lekker op de BBQ.
Bereiding kippenlever
-Haal de levertjes uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
-Spoel de levertjes schoon en dep ze droog.
-Bestrooi de kippenlevertjes met zout en peper.
-Verhit de roomboter of eendenvet in een koekenpan.
-Bak de ui, het spek en de levertjes al omscheppend 5 minuten.
Over Biologische Polderhoen
Methode |
Biologisch Polderhoen |
Standaard Kip |
Ras |
Langzaam groeiende stugge rassen (Hubberd ras) |
Snel groeiend |
Slacht Leeftijd |
Minimaal 70 dagen |
35 - 40 dagen |
Ruimte |
Vrije buiten uitloop |
Schuur/Legbatterij |
Antibioticagebruik |
0% |
ja |
Aantal kippen per m2 |
8 kippen per m² maximum |
20 tot 25 kippenper m² |
Vrijloop gebied |
4 m² per kip voor ” bio ” keurmerk |
- |
Voer |
100% biologisch, mineralen en vitaminen, ten minste 70% zijn granen |
Geen standaard |
Garantie voor smaak en kwaliteit |
Regelmatige inspecties met organoleptische analyse |
- |
Controle door onafhankelijke derde |
Goedgekeurd door Skal |
- |
Meer weten over de Polderhoen?
Geniet van echte smaak en kies voor een 'echte' kip. Heeft u vragen over de Polderhoen of ander vlees van LeJean VleesAtelier? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0)70 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3015118
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €8.29
- Samenstelling: 100% antibioticavrije en hormoonvrije kip.