Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer

ONS ASSORTIMENT

Varkensvlees

Het beste Iberico varkensvlees uit het Zuiden van Spanje.

Lees meer

  • 1
  • 2
  • Varkensvlees

    Het Ibérico varken is met name bekend door de Jamón Ibérico, de Spaanse gedroogde, rauw ham die tot de beste in zijn soort wordt gerekend. Voor deze exclusieve ham worden slechts de voor- en achterpoten van het dier gebruikt. Het overige vlees van Het Ibérico varken is minder bekend en lang niet overal verkrijgbaar, maar het is minstens zo exclusief en smaakvol. Voor LeJean reden om voor Ibérico varkensvlees te kiezen.

    Ibérico vlees heeft een fenomenale smaak. Dit is te danken aan de combinatie van het ras, de leefomstandigheden van de dieren en de voeding. Het Iberisch varken, ook wel bekend als het zwartpootvarken, heeft een genetische aanleg om intramusculair vet te ontwikkelen. Ibérico varkensvlees heeft hierdoor een prachtige marmering. De natuurlijke, maar gecontroleerde omstandigheden waaronder zij op de boerderijen opgroeien dragen in hoge mate bij aan de kwaliteit van het vlees. Deze boerderijen worden jaarlijks in opdracht van de Spaanse overheid door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd en gecertificeerd. Een garantie dat Ibérico vlees volgens strenge regels wordt geproduceerd.

    Iberico varkensvlees is uitermate mals en heeft een rijke smaak. Eigenlijk heeft het door de volle smaak niet veel meer nodig dan wat peper en zout. Maar uiteraard kun je het ook combineren met de smaakmakers die misschien al jaren voor je varkensvleesgerechten gebruikt.  Om een optimale houdbaarheid te garanderen wordt het  Ibérico varkensvlees van LeJean diepgevroren geleverd. Als je het vlees langzaam in de koelkast laat ontdooien laat het nagenoeg geen vocht los en is een optimale versheid en kwaliteit gewaarborgd.

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »