Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer

ONS ASSORTIMENT

LeJean Spareribs

ca. 900 gram

€9,45
LeJean Low & Slow Pakket

ca. 3600 Gram

€63,00 €49,99
LeJean Varkenswangen

ca. 350 gram

€7,75
LeJean Varkensbuikspek zwoerd

ca. 878 gram

€10,98
LeJean Ibérico varkensribs

ca. 5 kilogram

€49,95 €43,75
LeJean Spareribs

ca. 600 gram

€5,16
LeJean Varkensnek

ca. 936 gram

€8,19
LeJean Varkensvleespakket

ca. 9000 gram

€69,99
LeJean Varkenswangen

ca. 1000 gram

€12,35
LeJean Varkensrack

ca. 2304 gram

€23,04
LeJean Ibérico varkensrack

ca. 3025 gram

€60,47
LeJean Ibérico Pluma

ca. 260 gram

€6,75
LeJean Boston butt

ca. 9000 gram

€70,95
LeJean Ibérico varkenshaas

ca. 380 gram

€8,44
LeJean Ibérico nek

ca. 422 gram

€6,96
LeJean Presa

ca. 637 gram

€22,23
LeJean Varkensbelly ribs

ca. 1976 gram

€21,64
LeJean Varken T-bone

ca. 598 gram

€15,98
LeJean Varkensbelly ribs

ca. 7000 gram

€65,00
LeJean Varkenshaas Saté

ca. 1000 gram

€14,99

Varkensvlees

Het Ibérico varken is met name bekend door de Jamón Ibérico, de Spaanse gedroogde, rauw ham die tot de beste in zijn soort wordt gerekend. Voor deze exclusieve ham worden slechts de voor- en achterpoten van het dier gebruikt. Het overige vlees van Het Ibérico varken is minder bekend en lang niet overal verkrijgbaar, maar het is minstens zo exclusief en smaakvol. Voor LeJean reden om voor Ibérico varkensvlees te kiezen.

Ibérico vlees heeft een fenomenale smaak. Dit is te danken aan de combinatie van het ras, de leefomstandigheden van de dieren en de voeding. Het Iberisch varken, ook wel bekend als het zwartpootvarken, heeft een genetische aanleg om intramusculair vet te ontwikkelen. Ibérico varkensvlees heeft hierdoor een prachtige marmering. De natuurlijke, maar gecontroleerde omstandigheden waaronder zij op de boerderijen opgroeien dragen in hoge mate bij aan de kwaliteit van het vlees. Deze boerderijen worden jaarlijks in opdracht van de Spaanse overheid door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd en gecertificeerd. Een garantie dat Ibérico vlees volgens strenge regels wordt geproduceerd.

Iberico varkensvlees is uitermate mals en heeft een rijke smaak. Eigenlijk heeft het door de volle smaak niet veel meer nodig dan wat peper en zout. Maar uiteraard kun je het ook combineren met de smaakmakers die misschien al jaren voor je varkensvleesgerechten gebruikt.  Om een optimale houdbaarheid te garanderen wordt het  Ibérico varkensvlees van LeJean diepgevroren geleverd. Als je het vlees langzaam in de koelkast laat ontdooien laat het nagenoeg geen vocht los en is een optimale versheid en kwaliteit gewaarborgd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »