Ibérico varkensrack
Ibérico varkensrack
80,85
- Gratis verzending vanaf €50
- Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel
Ibérico frenched rack. Dit product leent zich uitstekend om in zijn geheel te bereiden op de barbecue of in de oven.
Meer informatie- Herkomst: Spanje
- Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
- Gewicht: 2500 gram
- Leveringsconditie: Diepvries
- Kiloprijs: € 35.15
- Samenstelling: 100% Varkensvlees
Waar komt dit vandaan?

BEOORDELING (3)
Succulent, excellent quality meat!
We browned it slightly at 230 C+fan in the over for about 8 minutes (~1kg), then about 2 hours at 100 C grill up to internal temperature of ~64 C. Then kept it loosely covered in foil for about 1 hour, and warmed up for ~20 minutes at 100 C before serving. It was juicy and pink in the middle, perfect!
Afgelopen weekend Ibérico rack bereid op The Bastard, ik heb hiervoor het recept van BBQ52 gebruikt, eerst 24 uur pekelen met vadouvan daarna op 100 graden langzaam garen met een beetje appelhout voor de smoking touch, indirecte warmte met plate setter tot ca. 60 graden kern vervolgens afgrillen op 250 graden tot kern 74 graden. Aflakken met kersen- chipottle saus.
Heerlijk!
Top vlees Le Jean en bedankt voor de recept tip.
Super gemarmerd vlees, smaakvol van zichzelf en lekker afkluiven. Zelf houd ik een kerntemperatuur van 64 graden aan.