Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Varkensbuikspek zonder zwoerd

8,39

Van buikspek worden normaliter speklappen gesneden, maar op de barbecue wordt de buikspek vooral gebruikt om om burnt ends of porchetta van te maken.

Op voorraad (3)
- +
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Varkensbuikspek zonder zwoerd

Varkensbuik zonder zwoerd

De varkensbuik ook wel buikspek is, zoals de naam al verklapt, een stuk van de buik van het varken. De varkensbuiken heb je zonder en met zwoerd. De speklaag van een varken noemen we zwoerd. Beeld je eens een speklap in, en denk dan aan buikspek. Speklappen worden namelijk gesneden van een varkensbuik.

Een varkensbuik moet langzaam gegaard worden. Dit kan op de barbecue in de slowcooker of braadpan. Veel barbecuers maken tegenwoordig burnt ends van een varkensbuik. Maar ook een porchetta is een heuse aanrader. Dit is een gevulde rolade die onder andere gemaakt kan worden van de varkensbuik.

 

Kijk hier voor het recept van Porchetta

 

Product informatie

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 2010111
  • Herkomst: Nederland
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 11,99
  • Samenstelling: 100% Varkensvlees
LeJean Varkensbuikspek zonder zwoerd
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal Toebehoren BBQ ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account