Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Ibérico ribfingers

20,39

Ibérico ribfingers zijn ideaal om rustig te garen. Ibérico ribfingers zijn de stukken vlees die tussen de ribben zitten. Het vlees is zoals al het Ibérico vlees mooi gemarmerd.

Maak hier eens "sticky" fingers van, smullen geblazen!

Op voorraad (23)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Ibérico ribfingers

Over de Ibérico ribfingers

De ibérico rib finger komt van het ibérico varken, het is het vlees dat tussen de ribben zit. Rib fingers zijn nog relatief onbekend, maar het is gewoon een sparerib enkel zonder het bot. De ribfingers zijn ideaal te serveren als fingerfood, klik hier voor een lekker recept met ribfingers (zonder kluiven!).

De kenmerkende, meestal zwarte Iberico-varkens houden van veel beweging op de heuvels van Spaanse eikelboomgaarden. De dagelijkse bewegingen over heuvels en het eten van eikels maken het vlees van dit halfwilde en oeroude varkensras tot een echte delicatesse. De varkens worden gefokt door geselecteerde en gecertificeerde boeren.

Een sterke, roodachtige kleur van het vlees wordt afgewisseld met de fijne witte vetaderen, visueel lijkt het een beetje op de marbeling die we kennen van de Wagyu runderen. Het Ibericovlees en producten zoals Iberico ham veroveren steeds meer keukens en BBQ's van particuliere fijnproevers!

De bereidingswijze

De iberico Ribfingers laten zich eenvoudig bereiden op de BBQ of in de oven

Braden in de oven

Leg de ribfingers 24 uur van te voren in de koelkast om de ontdooien. verwijder de verpakking en marineren de fingers met een lekker kruidenmengsel/ rub. Verwarm een pan met een dikke bodem en bak zonder olie of boter de fingers mooi bruin. Leg de ribfingers in een ovenschaal in een voorverwarmde oven van 90 graden gedurende 1 uur en 30 minuten. Schep de fingers na 1 uur en 30 minuten om en dek de overschaal af met aluminium folie en na nogmaals 1 uur en 30 minuten kan je heerlijk smullen.

Meer weten?

Heb jij behoefte aan meer tips voor de bereiding van de Iberico Ribfingers of heb je andere vragen die je aan ons wilt stellen? Twijfel dan geen seconde om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected] Eventueel is het ook nog mogelijk om gebruik te maken van de chatfunctie óf het contactformulier op de website indien dit je beter uitkomt. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij ons best doen om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Bestel vandaag nog jouw ribfingers bij LeJean.nl en geniet van een smaakvol en mals stuk vlees.


Op zoek naar productspecificaties? Klik hier.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 2020112
  • Herkomst: Spanje
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €23.99
  • Samenstelling: 100% Ibérico Varkensvlees
LeJean Ibérico ribfingers
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Je beoordeling toevoegen
J
Jeroen Geplaatst op 11/11/2018

Low slow super lekker!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Dagelijks vlees Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account