Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Varkenswangen

15,69

Veel mensen vinden het idee van een varkenswang wat gek, maar geloof ons: varkenswangen zijn het proberen waard. Varkenswangen hebben een heerlijke, typisch eigen smaak. Tijdens bereiding lossen de pezen op en worden de varkenswangen lekker sappig.

Op voorraad (20)
- +
Voor 10:00u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Varkenswangen

Over de varkenswangen

Varkenswangen zijn de kaken (of kaakspieren) van het varken. Dit deel van het varken beweegt veel, waardoor varkenswangen echt werkvlees is. Het bevat nog enkele pezen. Dit maakt het vlees ideaal om langzaam te garen. Tijdens de langzame bereiding lossen de pezen op en worden de varkenswangen lekker sappig. Heerlijk varkensstoofvlees dus. 

Waar komen varkenswangen vandaan?

De varkenswangen van LeJean komen uit Nederland.  

Algemene bereidingstips

Er niets zo rijk van smaak als werkvlees. Varkenswangen zijn ideaal om langzaam te garen. Dit kan in de pan, op de bbq of in de oven. Als je ze stooft worden ze botermals. De grootste vliezen zijn al verwijderd, dus je hoeft de varkenswangen niet verder te ontvliezen. Zorg er wel voor dat de varkenswangen goed ontdooid zijn als je ze gaat bereiden. 
Het duurt dus even voordat ze klaar zijn, maar tijdens het stoven heb je er geen omkijken naar. Inspiratie nodig? Hier vind je een lekker recept van gestoofde varkenswangen in kokosmelk.

Varkenswangen bereiden in de pan
Je hoeft niet veel kruiden toe te voegen aan deze varkenswangen: peper en zout is voldoende. Snijd de varkenswangen eerst in vierkantjes en voeg de kruiden daarna toe. Bak het vlees in de pan en zorg ervoor dat het goed is dichtgeschroeid. Bak daarna de ui mee en voeg vervolgens ook wat bloem en water (of bier naar keus) toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg daarna een bouillonblokje toe en nog wat bier. Laat het koken en zet vervolgens het vuur laag. Snijd ondertussen de groente die je wilt gebruiken voor het stoofpotje. Als het vlees een uur lang heeft gestoofd, kun je de groente toevoegen. Laat het geheel daarna nog 30 minuten sudderen. 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel +31 (0)70 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Klik hier voor de productspecificaties

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 2010108
  • Herkomst: Nederland
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 15.69
  • Samenstelling: 100% Varkensvlees
LeJean Varkenswangen
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account