Over de varkenskophaas
De kophaas is het bovenste stuk van de varkenshaas. De varkenshaas is de malste spier van het varken en bevindt zich in de rug van het varken. De kop van de varkenshaas wordt kophaas genoemd. Het is minder bekend en iets moeilijker om mee te werken door zijn onregelmatige vorm. De varkenskophaasjes zijn supermals en erg veelzijdig in gebruik. Je kan er een heerlijke eigen gemaakte varkenssaté van maken, maar ook bij een combineren bij de dagelijkse maaltijd.
Algemene bereidingstips
1. Ontdooi de varkenshaas in de koelkast gedurende 24 uur, breng het vlees 15 minuten voor het bereiden op kamertemperatuur.
2. Haal het vlees uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier.
3. Verwarm de oven voor op 200 °C /hete lucht 180 °C.
4. Plaats de varkenskophaasjes in een braadslee, bekleed met bakpapier.
5. Besprenkel het vlees met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
6. Doe de varkenskophaas 35 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven.
7. Laat het vlees nog 5 minuten rusten.
Deze varkenskophaas is:
- Sappig en zacht varkensvlees
- laar voor gebruik in de keuken
- Zonder vlies
- Vacuümverpakt
Contact
Wil je meer weten over bijvoorbeeld product? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen je graag verder!
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 2010115
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 13,49
- Samenstelling: 100% Varkensvlees
