Kippenlever geeft een boost het ijzergehalte in je lichaam! Daarnaast is kippenlever ook nog eens gewoon lekker .
Deze antibioticavrije kippenlevertjes zijn heerlijk als borrelhapje en op diverse ma...
Supermals en smaakvol varkensvlees van het Spaanse Ibérico varken. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Een geweldig braadstuk....
De hele ossenhaas uit Uruguay! Geniet van supermals Zuid-Amerikaans rundvlees, geliefd door topchefs. Perfect voor de oven of barbecue, een ware culinaire traktatie!...
Het Barbecue Voordeelpakket voor zeker 8 personen met voor ieder wat wils. Het pakket bestaat uit 20 stokjes kipsaté, 8 barbecueworsten, 8 grillburgers en 2 gegaarde spareribs....
Deze grasgevoerde Greenlea picanha komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
Dit prachtige stuk vlees welbekende Spaanse Ibérico varken kenmerkt zich door de unieke smaak. Als je deze varkensrack vlees eenmaal hebt geproefd, bestaat er een grote kans dat je geen behoefte mee...
Deze ossenhaasbiefstuk komt van de hele ossenhaas en komt van grasgevoerde runderen uit Nieuw Zeeland. Voor deze haasbiefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele haas....
Côte de Boeuf is een ribeye met bot en komt van Ierse, grasgevoerde runderen. Het bot geeft extra smaak aan het vlees. Deze Côte de Boeuf is ideaal voor 2 tot 3 personen....
Gildehoen scharrel kipdijfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken. Zonder vel en been voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van ca 500 gram...
Kabeljauw is een stevige witte vis. Deze wilde kabeljauw komt uit het koude water bij Noorwegen. Fijn van smaak, met vel en op allerlei manieren te bereiden....
Malse gemarineerde Gildehoen scharrel kipdijsaté van geselecteerde stukjes vlees van het lekkerste stukje van de kip, de dijen! Met de hand geregen en gemarineerd met een Indische ajam marinade....
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Misschien wel het lekkerste stukje lamsvlees. Deze lamsbout is perfect voor de traditionele langzame bereiding. Na een paar uur braden heb je het perfecte malse vlees met de smaak van echt grasgevoer...
Deze Ibérico nek, ook wel procureur genoemd, bevat geen been. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Heerlijk om pulled pork van de maken....
Heerlijk dunne gekruide kalkoen merguez worstjes. De echte worstjes uit Frankrijk. Lekker om zo te eten, maar ook lekker op een pizza of door een pastamaaltijd. Elke verpakking bevat 4 stuks....