Over de ossenhaas
De ossenhaas is het meest malse deel van de rund. De ossenhaas wordt gesneden van de rug van de rund. De ossenhaas bestaat 3 delen: de chateaubriand (kop), de tournedos (middenstuk) en de filet mignon (punt). Omdat de ossenhaas geen werkende spier is, heeft het vlees een fijne structuur en bijna geen vet. Hierdoor is het vlees supermals. Deze Zuid-Amerikaanse ossenhaas is een prachtig stuk vlees waar het vliesje nog op zit.
Waar komt de ossenhaas vandaan?
Deze ossenhaas komt uit Uruguay. Dit Zuid-Amerikaanse land staat bekend om haar rundvlees. De runderen in Uruguay hebben alle ruimte en rust op de pampa's en leven het gehele jaar buiten door het aangename klimaat. De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1050110
- Herkomst: Uruguay
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €54.99
- Samenstelling: 100% Rundvlees
