De wilde Sockeye zalm met vel is misschien wel de lekkerste en het gezondste stukje zalm. Deze zalm is duurzaam wild gevangen in Alaska. Deze zalm is dus niet gekweekt. Iedere filet is vacuüm verpa...
Krokodil smaakt naar kip met een link naar witvis. Laat je verrassen door de smaak van krokodilfilet. Een smaak die je nog nooit eerder hebt ervaren. Heerlijk om te grillen....
De wilde eend is de grootste eend. Wilde eend heeft een rijke, volle smaak: heel anders dan gekweekte eend. Een ware delicatesse! Mooi mager vlees. Een wilde eend zal voldoende zijn voor 1-2 personen...
Varkensnek, ofwel procureur, staat tegenwoordig bijna synoniem voor pulled pork. Door de varkensnek langzaam te garen, valt het vlees zo uit elkaar. Dit is echt het wachten waard....
Deze spareribs worden ook wel baby back ribs of loin ribs genoemd. Gaar ze langzaam en geniet met vrienden en familie. Handig per stuk vacuüm verpakt....
Lamsvlees gesneden uit de rug van het lam, dus eigenlijk filet met bot. De Lamsrack van LeJean komt uit Nieuw-Zeeland. De lamsracks aan een stuk (8 rib) zijn per 2 stuks vacuüm verpakt....
Rundergehakt wordt ook wel Ground Beef genoemd. Dit gehakt komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen en is perfect voor zelfgemaakte burgers! Door de graanvoeding is het gehakt vetter dan ...
Polderhoen is een biologisch kwaliteitskip uit Nederland. De kip met wit verenkleed zorgt voor mals vlees met een rijke smaak. Panklaar voor gebruik in de keuken....
Eendenbout langzaam gegaard in eigen vet op lage temperatuur. Onwijs lekker en mals. Alleen even opwarmen in de oven en het genieten kan beginnen. Per 230 gram verpakt (inclusief vet en gelei)...
Deze buikspek bevat nog het zwoerd, oftewel het vel. Het vet hiervan trekt tijdens de bereiding in het vlees, waardoor de buikspek nog meer smaak krijgt en lekker krokant wordt....
Kangoeroe filet is erg mager mals en zit boordevol met ijzer. Rood vlees nagenoeg zonder vet. Kangoeroe is een mooi stukje wild en is 100% gecontroleerd door de Australische overheid....
Geef jouw gerecht een extra smaaksensatie met ganzenvet. Gebruik het om te bakken, braden of schroeien. Mogelijkheden genoeg! Hét (gezondere) alternatief voor boter en olie....
De secreto is een grofdradige, dungesneden snit van het Spaanse Ibérico varken. De waaiervormige spier verbergt zich tussen het rug- en rugvet. Het is uniek in karakter en smaak door de rijke marmeri...
Veel mensen vinden het idee van een varkenswang wat gek, maar geloof ons: varkenswangen zijn het proberen waard. Varkenswangen hebben een heerlijke, typisch eigen smaak. 7-9 stuks wangen in een verpak...
Gezonde, niet-gekweekte Sockeye zalm uit de wateren van Alaska waar het onder strenge regels is gevangen. Deze duurzaam wild gevangen Sockeye zalm bevat het MSC-keurmerk. Lekker veel smaak en vitamine...
Ibérico ribfingers zijn de stukken vlees die tussen de ribben zitten en bevat geen bot. Het vlees is zoals al het Ibérico vlees mooi gemarmerd. Ideaal om rustig te garen....