Over de entrecote aan het stuk
Waar komt de entrecote vandaan?
Deze entrecote komt van grasgevoerde Black Angus runderen uit Argentinië.
Algemene bereidingstips
De entrecote aan een stuk leent zich uitstekend om als braadstuk in zijn geheel te braden in een braadpan/slee of op de bbq. Het vet bedruipt het vlees tijdens het braden, waardoor het vlees mals blijft en er een goede smaakoverdracht is. Met dit prachtige stuk rundvlees maak je gegarandeerd indruk.
1. Ontdooi de entrecote in de koelkast gedurende 24 uur.
2. Laat de entrecote aan het stuk minimaal 2 uur voor bereiding afgedekt op kamertemperatuur komen.
3. Haal de entrecote uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier
4. Laat het vet en de vliesjes zitten, deze geven smaak en beschermen het vlees.
5. Breng het vlees op smaak.
6. Verwarm de oven voor op 180 °C.
7. Bak de entrecote in 2-3 minuten rondom bruin en leg hem daarna in een oven van 180°C voor circa 30 minuten (dit is een medium rare bereiding).
8. Laat het vlees nog 15 minuten rusten onder een theedoek voor het aansnijden.
Entrecote bestellen
Of je nu wilt barbecueën met familie of vrienden, wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is. Als je vandaag voor 10.30 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde avond geleverd. Mocht je vragen hebben over dit mooi stuk vlees of over de bereiding, kun je altijd contact opnemen met ons. Bel voor vragen naar +31(0)702017034 of gebruik onze chatfunctie op de website. Vragen over de levering? Kijk eens op deze pagina.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1040102
- Herkomst: Argentinië
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €39.99
- Samenstelling: 100% Rundvlees