Een prachtige verse hele ribeye van Black Angus runderen uit Australië. Omdat de runderen 100 dagen graan gevoerd krijgen, heeft het vlees meer vetmarmering. Tijdens het bereiden smelt het vet en w...
Deze ossenhaasbiefstuk komt van de hele ossenhaas en komt van grasgevoerde runderen uit Nieuw Zeeland. Voor deze haasbiefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele haas....
Ontdek de weelderige smaak en voedingsrijkdom van onze kalfslever, hoogwaardig orgaanvlees met een unieke smaak. Kalfslever staat bekend als een van de meest voedzame opties....
Gildehoen scharrel kipdijfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken. Zonder vel en been voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van ca 500 gram...
Kippenlever geeft een boost het ijzergehalte in je lichaam! Daarnaast is kippenlever ook nog eens gewoon lekker .
Deze antibioticavrije kippenlevertjes zijn heerlijk als borrelhapje en op diverse ma...
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Deze grasgevoerde Greenlea picanha komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
Supermals en smaakvol varkensvlees van het Spaanse Ibérico varken. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Een geweldig braadstuk....
Kabeljauw is een stevige witte vis. Deze wilde kabeljauw komt uit het koude water bij Noorwegen. Fijn van smaak, met vel en op allerlei manieren te bereiden....
Dit prachtige stuk vlees welbekende Spaanse Ibérico varken kenmerkt zich door de unieke smaak. Als je deze varkensrack vlees eenmaal hebt geproefd, bestaat er een grote kans dat je geen behoefte mee...
De hele ossenhaas uit Uruguay! Geniet van supermals Zuid-Amerikaans rundvlees, geliefd door topchefs. Perfect voor de oven of barbecue, een ware culinaire traktatie!...
Côte de Boeuf is een ribeye met bot en komt van Ierse, grasgevoerde runderen. Het bot geeft extra smaak aan het vlees. Deze Côte de Boeuf is ideaal voor 2 tot 3 personen....
Deze graangevoerde diamanthazen zijn botermals en net zo zacht als ossenhaas. In één verpakking zit 1 diamanthaas. Let op: op de diamanthaas zit nog een klein vliesje. Dit kan je makkelijk verwijde...
Deze Ibérico nek, ook wel procureur genoemd, bevat geen been. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Heerlijk om pulled pork van de maken....
De kerntemperatuur van vlees meet je heel eenvoudig met deze vleesthermometer van RVS. Het enige wat je hoeft te doen is de thermometer in het vlees prikken en af lezen of het vlees gaar is....