Franse hele maïskip van zo'n 1200 gram. Deze kippen krijgen extra maïs gevoerd waardoor ze de gele kleur krijgen en extra smaak. Ouderwets lekkere kip uit Frankrijk!...
Deze tijgergarnalen zijn wildgevangen in de Indische Oostelijke Oceaan. De garnalen zijn groot en bevatten nog de kop. Eén verpakking bevat 4 tot 6 garnalen....
Gezonde, niet-gekweekte Sockeye zalm uit de wateren van Alaska waar het onder strenge regels is gevangen. Deze duurzaam wild gevangen Sockeye zalm bevat het MSC-keurmerk. Lekker veel smaak en vitamine...
Er bestaat geen lekkerdere manier om je aardappeltjes te bakken dan in eendenvet! Maar ook andere groente worden na het bakken in Graisse de Canard een smaaksensatie....
Veel mensen vinden het idee van een varkenswang wat gek, maar geloof ons: varkenswangen zijn het proberen waard. Varkenswangen hebben een heerlijke, typisch eigen smaak. 7-9 stuks wangen in een verpak...
Grootverpakking dikbevleesde spareribs. Deze spareribs hebben lekker veel vlees op het bot. Bepaal zelf de smaak van de spareribs met jouw favoriete rub. Handig per stuk vacuüm verpakt....
Deze buikspek bevat nog het zwoerd, oftewel het vel. Het vet hiervan trekt tijdens de bereiding in het vlees, waardoor de buikspek nog meer smaak krijgt en lekker krokant wordt....
Eendenbout langzaam gegaard in eigen vet op lage temperatuur. Onwijs lekker en mals. Alleen even opwarmen in de oven en het genieten kan beginnen. Per 230 gram verpakt (inclusief vet en gelei)...
De Ibérico pluma is een stuk vlees van net achter de nek van het varken. Het is rijk gemarmerd, uiterst mals en sappig. Wist je dat 'pluma' veer betekent in het Spaans?...
Deze Ierse grasgevoerde tomahawk is een pronkstuk op tafel en geschikt voor 2 tot 3 personen. Bereid hem op de bbq of in de oven. De stoere tomahawk steak heeft een mooie marmering en een volle ribey...
Deze grasgevoerde Greenlea bavette komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
Heerlijk gemarineerde sparerib die sous vide op lage temperatuur is gegaard. Dit zorgt voor een heerlijke, malse en sappige sparerib met de perfecte garing. Ideaal voor in de oven of op de barbecue....
De secreto is een grofdradige, dungesneden snit van het Spaanse Ibérico varken. De waaiervormige spier verbergt zich tussen het rug- en rugvet. Het is uniek in karakter en smaak door de rijke marmeri...
Geef jouw gerecht een extra smaaksensatie met ganzenvet. Gebruik het om te bakken, braden of schroeien. Mogelijkheden genoeg! Hét (gezondere) alternatief voor boter en olie....
De flank steak wordt ook vinkelap of bavette de flanchette genoemd. Het is mooi compact vlees met een grove draad en is net zo mals als een biefstuk....