Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Lamskotelet

14,79

Lamszadel in koteletten gesneden. Mals en sappig lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Lekker om op de bbq of in de pan bereiden.

Op voorraad (1)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Lamskotelet

Over de lamskotelet

De lamskoteletten worden gesneden uit de rug van het lam (met het wervelbot). Het bot zorgt ervoor dat het vlees extra smaak krijgt tijdens de bereiding. Deze lamskoteletten hebben een volle smaak, zijn lekker mals en sappig.

Waar komt de lamskotelet vandaan?

Deze lamskoteletten komen uit Nieuw-Zeeland. Juist omdat de smaak en structuur uiterst belangrijk zijn, zijn de productiemethoden in Nieuw-Zeeland hierop aangepast. Zo groeien de lammeren op op grote, natuurlijke vlaktes en zijn de productiesystemen gebaseerd op het principe van het leveren van een zo puur en natuurlijk mogelijk product. Hierdoor ontstaat de unieke smaak en heerlijke malsheid.

Algemene bereidingswijze

Je kunt de lamskotelet op de bbq of in de pan bereiden. Voor welke bereiding je ook kiest: het is belangrijk dat het vlees eerst goed ontdooid is voordat je het gaat bereiden. Haal de lamskoteletten daarom 24 uur voor bereiding uit de vriezer en laat het vlees langzaam ontdooien in de koelkast. Haal het vlees nog niet uit de verpakking. Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast, zodat het mooi op kamertemperatuur kan komen. Vlak voordat je de lamskotelet gaat bereiden, kan je het (voorzichtig) uit de verpakking halen.

Bereiding in de pan
Het is eigenlijk helemaal niet lastig om lamskoteletten te bereiden in de pan. Zet een pan op middelhoog vuur en bak de lamskotelet voor ongeveer 5 minuten (totdat het vlees rosé van kleur wordt).

Bereiding op de bbq
Leg de lamskoteletten op 200 °C directe hitte van de bbq. Steek een kerntemperatuurmeter in het vlees en wacht totdat de kerntemperatuur is opgelopen tot 52 °C. Laat het nog eventjes rusten onder aluminiumfolie totdat de kerntemperatuur tussen de 55 en 57 °C is.

Tip: Snijd het vet niet voor de bereiding van het vlees. Dit zorgt namelijk voor sappigheid. 

Lamskotelet bestellen bij LeJean

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag online voor 10:30 uur, ontvang het vanavond en geniet morgen al van deze heerlijke lamskoteletten! Heb je vragen over ons vlees of de bereiding? Neem contact met ons op! Bel (070) 2017034 of stuur een mailtje naar [email protected]

Klik hier voor de productspecificaties.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 4010105
  • Herkomst: Nieuw-Zeeland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: € 36.99
  • Samenstelling: 100% Lamsvlees
LeJean Lamskotelet
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account