Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Wagyu Bavette BMS 6+

37,25

Geniet van mals en sappig vlees met deze premium Wagyu bavette uit Australië. Perfect voor op de grill of in de pan!

Je hebt gekozen voor: 380 gram
Op voorraad (2)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, 's avonds geleverd!
Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Wagyu Bavette BMS 6+

Over onze Wagyu Bavette

Met een BMS van 6+ plus is de Wagyu bavette een product van topkwaliteit. De Beef Marble Score, afgekort BMS, beoordeelt de marmeringsgraad van het vlees. De maximale score is 12. Bij een hogere marmeringsgraad is de bavette niet alleen malser en sappiger maar ook rijker en vetter van smaak.

Waar komt onze Wagyu bavette vandaan?

Het Wagyu vlees van online slager LeJean wordt geïmporteerd uit Australië. Australië heeft na Japan, de grootste Wagyu-organisatie ter wereld: de Australian Wagyu Association. Door de originele Japanse Wagyu-stieren te kruisen met lokale Black Angus runderen, is dit unieke Wagyu vlees ontstaan. De runderen leven minimaal 18 maanden op uitgestrekte grasrijke weiden en worden vervolgens 200 dagen gevoed met een hoogwaardige GGO-vrije graanmix voor een optimale vetmarmering en smaak.

Waar vind je de bavette?

De bavette komt van de vang van het rund net zoals de flank- en skirtsteak. Maar dit zijn alle drie verschillende stukken rundvlees. Het dikste deel van de vang noemen we de bavette. De vang van de koe bevindt zich onderaan in de buik, tussen de borst en bil. Het vlees heeft een grove draad waardoor het heerlijk mals is.

Wagyu bavette bereiden doe je zo

- Haal de bavette 24 uur voordat je wilt beginnen met bereiden uit de diepvries en laat deze ontdooien in de koelkast, hierna laat je deze nog 1 uur voor bereiding op kamertemperatuur komen buiten de koelkast.
- Dep de bavette droog met keukenpapier
- Haal het vlees uit de verpakking, bestrooi het met zout en smeer het in met olie.
- Zorg dat de pan goed heet is (het vlees kan ook heel goed op de barbecue bereid worden).
- Bak of grill de bavette 3 tot 5 minuten per kant en zorg voor een kerntemperatuur tussen de 52 en 54 °C.
- Haal de bavette van de barbecue of uit de pan en laat het zo'n 10 minuten rusten, afgedekt in aluminiumfolie.
- Strooi nog wat peper op het vlees en dan is deze klaar om gesneden te worden!

Tip! snijd de bavette haaks op de draad (tegendraads). Zo blijft het vlees lekker mals.

Halal certificaat? Bekijk hier

Hulp nodig bij het bestellen?

Bij online slager LeJean bestel je eenvoudig jouw favoriete vlees online. De verzending van jouw bestelling is gratis bij een besteding boven de €70. Plaats je jouw bestelling vóór 10:30? Dan krijg je jouw bestelling dezelfde dag nog geleverd! Wil meer informatie over een van onze producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 70 201 70 34 of stuur een mail naar [email protected] en wij beantwoorden graag al je vragen.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1211
  • Herkomst: Australië
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €98
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Wagyu Bavette BMS 6+
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account