ONS ASSORTIMENT

Graan & gras gevoerd rundvlees

Graan gevoerd rundvlees uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië.
Gras gevoerd rundvlees uit Uruguay en Nieuw-Zeeland.

Lees meer

  • 1
  • 2
  • LeJean Tomahawk Steak

    Tomahawk Steak

    ca. 1000 gram

    €32,90
    LeJean T-Bone steak

    T-Bone steak

    ca. 400 gram

    €11,35
    LeJean Entrecote Uruguay Heel

    Entrecote Uruguay Heel

    ca. vanaf 1 kilogram

    €30,85
    LeJean Bavette Steak

    Bavette Steak

    ca. 500 gram

    €16,95 €13,05
    LeJean Côte de Boeuf

    Côte de Boeuf

    ca. 1200 gram

    €32,00
    Runderwangen

    Runderwangen

    ca. 800 gram

    €9,85

    Graan & gras gevoerd rundvlees

     

    Graangevoerd rundvlees

    Het graan gevoerd rundvlees van LeJean komt uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië, waar ook de beste Australische wijnen vandaan komen. Het gematigde klimaat aan de kust in deze regio leent zich uitstekend voor het houden van runderen. De diverse grassoorten en het verse en schone water zijn dé combinatie voor de natuurlijke voeding.

      

    Op de uitgestrekte vlaktes hebben de runderen alle ruimte om te grazen. Wat het vlees extra bijzonder maakt is het afmesten met graan. Gedurende 100 dagen worden de runderen in speciale, diervriendelijke feedlots met het beste graan gevoerd. De combinatie van de eerder tot zich genomen natuurlijke voeding en het graan maakt dat het vlees een mooie vetmarmering krijgt. Marmering is het vet dat wordt verspreid tussen de spiervezels van de rugspier.

    Het Angus is het runderras dat wordt gebruikt voor dit prachtige vlees. Het ras is oorspronkelijk afkomstig uit Schotland en Wales.

    Dit alles maakt dat het graan gevoerde rundvlees dat je koopt bij LeJean heerlijk mals, sappig en vol van smaak is, zonder groeibevorderende toevoegingen.

      

     

    Grasgevoerd rundvlees

    Uruguay;

    Het gras gevoerde rundvlees van LeJean komt o.a.bij Pando Meat uit Uruguay vandaan. Zij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het fokken en verwerken van rundvlees. Pando Meat heeft traditie, harmonie en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

    Uruguay is trots op het unieke land waar de zogenoemde Gaucho's (nakomelingen van Spanjaarden en Indianen) hun eeuwenoude tradities voortzetten. De natuurlijke weersomstandigheden zorgen voor optimale graslanden voor de runderen.

    De rassen die Pando Meat gebruiken zijn voornamelijk Britse rassen, zoals Hereford en Aberdeen Angus.

    Lees hier meer over het Le Jean vlees uit Uruguay

    Nieuw-Zeeland;

    Vanuit Nieuw Zeeland kopen wij direct ons rundvlees in.

    Nieuw-Zeeland is een van de weinige landen ter wereld waar op gras gebaseerde landbouw zijn ware potentieel kan bereiken. Dit is waar onze boeren hun dieren groot brengen, het kweken van het beste kwaliteits vlees dat met gras wordt gevoerd en op natuurlijke wijze wordt geteeld.

     

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »