ONS ASSORTIMENT

Graan & gras gevoerd rundvlees

Graan gevoerd rundvlees uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië.
Gras gevoerd rundvlees uit Uruguay.

Lees meer

  • 1
  • 2
  • LeJean Tomahawk Steak

    Tomahawk Steak

    ca. 1100 gram

    €35,20
    LeJean Côte de Boeuf

    Côte de Boeuf

    ca. 1250 gram

    €32,90
    LeJean Angus graangevoerd Tri Tip
    LeJean Graangevoerde Angus Rump steak
    LeJean T-Bone steak

    T-Bone steak

    ca. 350 gram

    €10,00
    LeJean Ossenhaas Uruguay

    Ossenhaas Uruguay

    ca. 1100 gram

    €44,95

    Graan & gras gevoerd rundvlees

    Graan gevoerd rundvlees

    Het graan gevoerd rundvlees van LeJean komt uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië, waar ook de beste Australische wijnen vandaan komen. Het gematigde klimaat aan de kust in deze regio leent zich uitstekend voor het houden van runderen. De diverse grassoorten en het verse en schone water zijn dé combinatie voor de natuurlijke voeding.

    Op de uitgestrekte vlaktes hebben de runderen alle ruimte om te grazen. Wat het vlees extra bijzonder maakt is het afmesten met graan. Gedurende 100 dagen worden de runderen in speciale, diervriendelijke feedlots met het beste graan gevoerd. De combinatie van de eerder tot zich genomen natuurlijke voeding en het graan maakt dat het vlees een mooie vetmarmering krijgt. Marmering is het vet dat wordt verspreid tussen de spiervezels van de rugspier.

    Het Angus en Polled Hereford zijn de runderrassen die worden gebruikt voor dit prachtige vlees. Beide rassen zijn oorspronkelijk afkomstig uit Schotland en Wales.

    Dit alles maakt dat het graan gevoerde rundvlees dat je koopt bij LeJean heerlijk mals, sappig en vol van smaak is, zonder groeibevorderende toevoegingen.

     

    Gras gevoerd rundvlees

    Het gras gevoerde rundvlees van LeJean komt bij Pando Meat uit Uruguay vandaan. Zij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het fokken en verwerken van rundvlees. Pando Meat heeft traditie, harmonie en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

    Uruguay is trots op het unieke land waar de zogenoemde Gaucho's (nakomelingen van Spanjaarden en Indianen) hun eeuwenoude tradities voortzetten. De natuurlijke weersomstandigheden zorgen voor optimale graslanden voor de runderen.

    De rassen die Pando Meat gebruiken zijn voornamelijk Britse rassen, zoals Hereford en Aberdeen Angus.

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »