Rundvlees

 • 1
 • 2
 • 3
 • LeJean Hamburger Black Angus

  ca. 10 x 90 gram

  €12,99
  LeJean Côte de Boeuf Ierland

  ca. 1000 gram

  €32,99
  LeJean Ribeye Steak Black Angus AUS

  ca. 350 gram

  €20,99
  LeJean Ossenhaaspuntjes

  ca. 500 gram

  €14,49
  LeJean Ribeye Steak Black Angus USA

  ca. 350 gram

  €22,39
  LeJean Runderwangen

  ca. 1100 gram

  €16,45
  LeJean Chuck Eye Steak Black Angus

  ca. 650 gram

  €13,15
  LeJean Sukadelappen Black Angus

  ca. 500 gram

  €11,75
  LeJean Bavette Steak Black Angus

  ca. 400 gram

  €14,79
  LeJean Tri Tip Black Angus

  ca. 850 gram

  €18,69 €14,02
  LeJean Ierse Tomahawk steak

  ca. 950 gram

  €34,15
  LeJean Entrecote stuk Black Angus

  ca. 1000 gram

  €34,99
  LeJean USA Chuck short rib

  ca. 2300 gram

  €64,35
  LeJean Ossenhaas Uruguay

  ca. 1400 gram

  €50,29
  LeJean Diamanthaas Black Angus

  ca. 550 gram

  €17,59
  LeJean Short Ribs Black Angus

  ca. 1400 gram

  €40,59
  LeJean Biefstuk Black Angus

  ca. 2x125 gram

  €9,65
  LeJean Flank Steak Black Angus

  ca. 650 gram

  €21,45
  LeJean Flat Iron Steak

  ca. 450 gram

  €18,89
  LeJean Brisket Black Angus

  ca. 2300 gram

  €42,05

  Rundvlees

  Voor de aanschaf van rundvlees van de hoogst mogelijke kwaliteit kan je terecht bij LeJean VleesAtelier. Wij bieden vlees aan van vele verschillende rundergeslachten die afkomstig zijn uit de gehele wereld. Zo bieden wij bijvoorbeeld het welbekende en gerenommeerde Wagyu vlees aan, maar ook wanneer je op zoek bent naar smakelijk Black Angus vlees hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Wij nodigen je dan ook zeker uit om ons volledige aanbod te bekijken. Mocht je vragen hebben over het vlees van runderen uit ons assortiment is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

  Rundvlees van LeJean

  Rundvlees is één van de meest gegeten vleessoorten in ons land. Het vlees is vetarm en rijk aan essentiële aminozuren, ijzer en vitamine B12, waardoor het vlees ook nog eens gezond is. Vlees van runderen is echter verkrijgbaar in vele soorten en maten en niet ieder vlees zal dan ook hetzelfde smaken. De verschillen in smaak zijn namelijk afhankelijk van het runderras, de leeftijd, het geslacht, maar bijvoorbeeld ook van de voeding en het rijpingsproces van het vlees. Naast rundvlees levert Lejean ook varkensvlees en lamsvlees.

  De verschillende mogelijkheden

  Binnen het assortiment van LeJean heb je verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op rundvlees. Zo bieden we onder andere graangevoerd en grasgevoerd vlees van runderen aan. We vertellen je hier even wat meer over.

  Graangevoerd

  Het graangevoerd rundvlees uit ons assortiment is afkomstig van Black Angus runderen. Dit runderras komt oorspronkelijk uit Schotland en Wales. Onze dieren bevinden zich echter aan de andere kant van de wereld, namelijk in Australië. In de Clare Valley streek worden de runderen door Thomas Foods gefokt onder het merk Angus Pure. In deze streek leven de runderen in een gematigd klimaat met meer dan genoeg ruimte om rond te grazen. Door de uitgestrekte vlaktes, diverse grassoorten en een grote beschikbaarheid aan schoon water leven onze runderen onder de meest optimale leefomstandigheden.

  Tijdens de productie van ons vlees worden er veeleisende normen gehanteerd, hierdoor blijft de kwaliteit van ons vlees altijd gewaarborgd. Daarnaast worden de runderen 100 dagen lang in speciale, diervriendelijke feedlots gevoerd met het best beschikbare graan. De combinatie van de prachtige leefomstandigheden én de 100% natuurlijke voeding zorgen ervoor dat het vlees enorm mals en sappig van smaak is. Daarnaast is al ons graangevoerde rundvlees voorzien van een mooie vetmarmering.

  Grasgevoerd

  Naast vlees van graangevoerde runderen hebben we tevens uit vlees dat afkomstig is van grasgevoerde runderen. Deze runderen komen zowel uit Uruguay en Nieuw-Zeeland. In Uruguay worden de runderen gefokt en verwerkt door het familiebedrijf Pando Meat. Dit traditionele familiebedrijf streeft iedere dag opnieuw naar harmonie en vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit. De natuurlijke weersomstandigheden in dit Zuid-Amerikaanse land zorgen voor optimale graslanden, waardoor de runderen een uitstekend en zorgeloos leven leiden. Er worden voornamelijk Britse rassen in Uruguay gefokt, denk hierbij aan de Hereford en de Aberdeen Angus. Een veel verkocht item van LeJean is de Picanha en de Côte de boeuf, dit zijn twee speciale vleessoorten. 

  Nieuw-Zeeland is één van de weinige landen ter wereld waar op gras gebaseerde landbouw haar ware potentieel kan bereiken. Deze runderen worden enkel en alleen met gras gevoerd dat op een natuurlijke wijze is geteeld. Dit rundvlees is dus afkomstig van dieren die op een 100% natuurlijke wijze worden grootgebracht, waardoor het vlees dus geen enkele toevoegingen bevat.

  Behoefte aan meer informatie?

  Wil je meer weten over de oorsprong van het rundvlees uit ons assortiment of heb je bijvoorbeeld nog vragen over de leefomstandigheden van onze runderen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wat we je in ieder geval kunnen verzekeren is dat ons vlees mals, sappig en vol van smaak is. Laat je verrassen door het unieke rundvlees uit ons assortiment.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »