Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer

ONS ASSORTIMENT

Graan & gras gevoerd rundvlees

Graan gevoerd rundvlees uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië.
Gras gevoerd rundvlees uit Uruguay en Nieuw-Zeeland.

Lees meer

 • 1
 • 2
 • LeJean Tomahawk Steak

  ca. 1000 gram

  €32,90
  LeJean Graangevoerde Angus Short ribs
  LeJean Bavette Steak

  ca. 500 gram

  €13,05
  LeJean T-Bone steak

  ca. 400 gram

  €11,35
  LeJean Steak Pakket 12 Personen

  ca. 2,6 kg

  €92,00 €79,99
  LeJean Entrecote Uruguay Heel

  ca. vanaf 1 kilogram

  €29,99
  LeJean Finest Meat Pakket

  ca. 4 pers € 13,75 p.p.

  €55,00
  LeJean Ossenhaas Uruguay

  ca. 1400 gram

  €45,00
  LeJean Côte de Boeuf

  ca. 1278 gram

  €34,57
  LeJean Runderwangen

  ca. 600 gram

  €7,38

  Graan & gras gevoerd rundvlees

   

  Graangevoerd rundvlees

  Het graan gevoerd rundvlees van LeJean komt uit de Clare Valley streek in Zuid-Australië, waar ook de beste Australische wijnen vandaan komen. Het gematigde klimaat aan de kust in deze regio leent zich uitstekend voor het houden van runderen. De diverse grassoorten en het verse en schone water zijn dé combinatie voor de natuurlijke voeding.

    

  Op de uitgestrekte vlaktes hebben de runderen alle ruimte om te grazen. Wat het vlees extra bijzonder maakt is het afmesten met graan. Gedurende 100 dagen worden de runderen in speciale, diervriendelijke feedlots met het beste graan gevoerd. De combinatie van de eerder tot zich genomen natuurlijke voeding en het graan maakt dat het vlees een mooie vetmarmering krijgt. Marmering is het vet dat wordt verspreid tussen de spiervezels van de rugspier.

  Het Angus is het runderras dat wordt gebruikt voor dit prachtige vlees. Het ras is oorspronkelijk afkomstig uit Schotland en Wales.

  Dit alles maakt dat het graan gevoerde rundvlees dat je koopt bij LeJean heerlijk mals, sappig en vol van smaak is, zonder groeibevorderende toevoegingen.

    

   

  Grasgevoerd rundvlees

  Uruguay;

  Het gras gevoerde rundvlees van LeJean komt o.a.bij Pando Meat uit Uruguay vandaan. Zij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het fokken en verwerken van rundvlees. Pando Meat heeft traditie, harmonie en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

  Uruguay is trots op het unieke land waar de zogenoemde Gaucho's (nakomelingen van Spanjaarden en Indianen) hun eeuwenoude tradities voortzetten. De natuurlijke weersomstandigheden zorgen voor optimale graslanden voor de runderen.

  De rassen die Pando Meat gebruiken zijn voornamelijk Britse rassen, zoals Hereford en Aberdeen Angus.

  Lees hier meer over het Le Jean vlees uit Uruguay

  Nieuw-Zeeland;

  Vanuit Nieuw Zeeland kopen wij direct ons rundvlees in.

  Nieuw-Zeeland is een van de weinige landen ter wereld waar op gras gebaseerde landbouw zijn ware potentieel kan bereiken. Dit is waar onze boeren hun dieren groot brengen, het kweken van het beste kwaliteits vlees dat met gras wordt gevoerd en op natuurlijke wijze wordt geteeld.

   

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »