Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Ribeye Steak Black Angus Australië

17,99

Deze ribeye heeft een mooie marmering voor sublieme smaak door het gehele stuk vlees. De ribeye komt van van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië.

Op voorraad (2)
- +
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Ribeye Steak Black Angus Australië

Meer over de ribeye Black Angus

Onze ribeye komt van de Australische familie Thomas. Deze familie runt veehouderijen in het zuiden van Australië. Familie Thomas beheert de gehele keten: van boerderijen tot aan de verkoop. Hierdoor is niet alleen de herkomst transparant en te traceren, maar ook eersteklas kwaliteit gegarandeerd. Wil je meer weten over familie Thomas? Klik dan hier.

Waar komt de ribeye vandaan?

De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. Dit deel heeft meer bewogen en is daardoor voller van smaak. Het vlees is mooi gemarmerd, dit houdt in dat het vlees is doorregen met fijne vetadertjes. Deze marmering smelt tijdens het bereiden en zorgt voor heerlijk mals vlees met veel smaak.

Algemene bereidingstips

1. Ontdooi de ribeye 24 uur voor bereiding in de koelkast.
2. Laat het vlees voor de bereiding goed op kamertemperatuur laten komen. Haal het daarom minstens een halfuur van tevoren uit de koelkast.
3. Verwarm de oven voor op 110 °C.
4. Bestrooi de ribeye naar smaak met een rub en/of zout en peper.
5. Doe olie en roomboter in een pan en bak de ribeye aan alle kanten mooi bruin.
6. Plaats de ribeye in een braadslede en plaats deze in de voorverwarmde oven. We raden aan om niet verder te garen dan medium. Houd voor rare 50-52 °C aan, medium rare 55-60 °C en voor medium 60-63 °C. Hier vind je meer informatie over kerntemperaturen van rundvlees.
7. Laat de ribeye 5 minuten rusten komen onder een theedoek of aluminiumfolie.

Recept met ribeye

Op zoek naar inspiratie of recepten met ribeye? Probeer eens gegrilde ribeye met tomatensalsa, guacamole en tortilla wraps. Overheerlijk en makkelijk gemaakt.

Meer weten over dit product? Klik hier voor productinformatie. 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 10222210 AU
  • Herkomst: Australië
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €59,99
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Ribeye Steak Black Angus Australië
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Je beoordeling toevoegen
NT
Niels Treffers Geplaatst op 20/08/2020

Top vlees, zo tender! Bestel snel weer!

HY
Haifeng Yang Geplaatst op 14/05/2019

Meerdere gekocht. heeel lekker

AP
AJ Post Geplaatst op 03/05/2019

Belachelijk goeie rib eye steak. Je krijgt echt waar voor je geld!

D
Danny Geplaatst op 24/04/2019

Top stukje vlees! Niets speciaals mee doen, zo op de bbq, wat zout & peper erop en smullen maar.

N
Nico Geplaatst op 14/08/2018

Al een aantal keer besteld, vlees is geweldig!!!

L
Luuk Geplaatst op 28/06/2018

Duidelijk de beste ribeye steak die je kan kopen. Kost wat maar dan heb je zeker ook wat!

R
Rob Geplaatst op 28/06/2018

Wat een waanzinnig lekker stuk vlees voor op de BBQ!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal Toebehoren BBQ ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account