Barbecueliefhebber? Dan moet je de T-bone steak eens geprobeerd hebben. De T-bone is een stoer stuk vlees dat bestaat uit de entrecote en de ossenhaas. Een genot om te delen met één of twee personen...
Nieuwe smaken ontdekken? Probeer eens de stoere bizon ribeye steak. Exclusief, gezond en bovenal lekker. Een genot voor de avontuurlijke vleesliefhebber....
Voorgegaarde lekker gekruide scharrelkip BBQ worst, gemaakt van de Gildehoen kip. Lekker op de BBQ maar ook als hotdog op een regenachtige zondagmiddag....
Argentijnse entrecote van zuiver grasgevoerde Angus Hereford runderen.
De entrecote is op maat gesneden door onze slagers en per stuk vacuüm verpakt en direct ingevroren.
Altijd handig voor de vo...
Eland filet: een natuurlijke, voedingsrijke traktatie. Ze leven vrij in de natuur en kiezen zelf wat ze eten. Het vlees is antibioticavrij, bevat geen kleurstoffen, nitrieten of andere toegevoegde ing...
Heerlijke Drumsticks van de Polderhoen. Polderhoen is een echte biologische kip en krijgt gedurende haar relatief lange leven van minimaal 79 dagen een volledig plantaardig menu voorgeschoteld....
Gildehoen scharrelkip dijfilet, met vel, van Nederlandse bodem. Sappig en knapperig van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken. Zonder been, voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van c...
Longhaas is een vrij onbekend stuk vlees, maar wint de laatste jaren aan populariteit. Onze slagers hebben het zeentje alvast verwijderd, waardoor deze longhaas klaar is voor gebruik....
Wild zwijnenvlees heeft een hoger vetgehalte dan ander wildvlees. Dit maakt het bijzonder sappig. Als je het vergelijkt met het vlees van klassieke varkens, is het magerder en met een stevigere struct...
Hertenfilet is gesneden van de hertenzadel. Dit is één van de beste delen van het hert. Dit heerlijk malse en magere vlees is perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid. De hertenfilet is...
De Eland roast is de "kogel" van de bovenbil, waarvan bij het rund de kogelbiefstuk gesneden wordt, hierdoor is het gegarandeerd mals. De Eland roast is langwerpig en van biefstukkwaliteit....
De lamsbout is gezaagd van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been met merg. Deze lamsbout gezaagd is ideaal voor wie op zoek is naar een forse, sappige “steak” van lamsvlees. Geweldig op ...
Kangoeroevlees is wildvlees en daardoor heeft het geen groeihormonen, antibiotica of gemaakt voer toegediend gekregen. De kangoeroe zorgt geheel voor zichzelf en dit vertaalt zich in een heerlijke sma...
Grasgevoerde Greenlea Runderlever komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. De runderlever is geportioneerd per ca. 1000 gram aan een stuk en vacuümverpakt....
Onze Rendier Roast is de bovenbil van het rendier, rijk donkerrood vlees, met een heerlijke milde wildsmaak. Rendierroast komt uit Finland, 100% vrij van antibiotica en hormonen. Puur natuur!...