Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Rendier roast

31,99

Onze Rendier Roast is afkomstig van de bovenbil van het rendier. Het vlees heeft een rijke, donkerrode kleur en een verfijnde, milde wildsmaak. Dit bijzondere stuk vlees komt uit Finland en is 100% vrij van antibiotica en hormonen. Puur natuur!

Op voorraad (4)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Rendier roast

Over de rendier roast

Rendier roast uit Finland is een hoogwaardig stuk vlees met een milde, aardse wildsmaak afkomstig uit de bovenbil. De rendieren leven vrij in de bossen van Finland en voeden zich uitsluitend met natuurlijk voedsel. wat resulteert in vlees dat buitengewoon rijk is aan voedingstoffen zoals ijzer, eiwitten, mineralen en vitamines. door de actieve levensstijl van de Rendieren is het vlees erg mager en bevat het weinig cholesterol. dit maakt het dus een bewuste en vooral gezonde keuzen. 

Bekijk hier ook de rendierfilet

Duurzaam 

De dieren leven vrij in de natuur en eten wat ze willen in hun eigen omgeving, zonder ooit in aanraking te komen met dierentransporten of slachthuizen. Bij ons is het duidelijk: er zijn NOOIT conserveermiddelen, antibiotica of hormonen in de buurt van dit vlees geweest.

In het noorden van Finland lopen ongeveer 260.000 rendieren vrij rond. Dit aantal wordt stabiel gehouden door de traditionele rendierhouderij van de lokale bevolking, zoals ze al eeuwenlang doen. Het hoeden van rendieren is vaak een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale gemeenschappen en een cruciaal onderdeel van het behoud van hun erfgoed en levenswijze.

Bereidingstips
Je kunt beginnen door de rendier roast gedurende 24 uur langzaam te ontdooien in de koelkast.
-Wrijf het vlees in met zout en peper (houd de kruiding eenvoudig om de smaak te maximaliseren)
-Braad het vlees in boter op hoge temperatuur in een pan aan, zodat een mooi krokant oppervlak ontstaat
-Gaar op een lagere temperatuur (150 graden) tot je de gewenste staat hebt bereikt (rare, medium rare, enz.)
Pas op dat je het niet te lang braad. Het is het lekkerst als het zeldzaam tot medium rood is, kerntemperatuur 54 graden.

Wijntip: Rendiervlees is rijk en vol van smaak. Combineer hem daarom met een rijke wijn met een krachtige smaak zoals een Cabernet Sauvignon, Amarone, Sangiovese of Malbec

Hulp nodig bij het bestellen?

Combineer jouw favoriete producten en bestel eenvoudig jouw vlees online. Bij besteding van €65 is de verzending gratis. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Heb je een vraag en/of opmerking over één van onze producten? Of wil je jouw producten afhalen in onze VleesAtelier? Neem dan contact met ons op via +31 70 201 70 34 of stuur een mailtje naar [email protected].

 

 

 

 

 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 5070104
  • Herkomst: Finland
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: € 79.99
  • Samenstelling: 100% rendier
LeJean Rendier roast
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account