Eland filet: een natuurlijke, voedingsrijke traktatie. Ze leven vrij in de natuur en kiezen zelf wat ze eten. Het vlees is antibioticavrij, bevat geen kleurstoffen, nitrieten of andere toegevoegde ing...
De graangevoerde Picanha van het Angus rund uit Uruguay is een veelzijdig stuk: braden, bakken of grillen, heel of geportioneerd. Er zijn eigenlijk geen grenzen aan het genieten van dit prachtige stuk...
Grasgevoerde Greenlea Runderlever komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. De runderlever is geportioneerd per ca. 1000 gram aan een stuk en vacuümverpakt....
De Eland roast is de "kogel" van de bovenbil, waarvan bij het rund de kogelbiefstuk gesneden wordt, hierdoor is het gegarandeerd mals. De Eland roast is langwerpig en van biefstukkwaliteit....
De naam eendenmagen klinkt spannender dan het is. Deze gekonfijte eendenmagen zijn vooral het spiergedeelte, niet de maag zelf. Gegaard in eigen vet....
De lams T-bone bestaat uit een entrecote en lamshaas, gescheiden door een T-vormig bot. Heerlijk zacht lamsvlees. Een verpakking bevat zo'n 15 tot 20 (losgevroren) stuks....
Blues Hog Original BBQ Sauce, perfect om spareribs mee af te lakken! Geschikt voor alle soorten vlees, gevogelte, vis en groenten. Marineren, aflakken of los bij je gerecht, het maakt deze saus erg ve...
De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
De runderschenkel is herkenbaar in het bot in het vlees en ideaal om zelf bouillon van te trekken of om te stoven. In het midden van dit bot zit merg wat zorgt voor extra smaak en bevat veel voedingss...
Het vlees van de maïskip heeft een gele kleur. Dit komt doordat de kippen met maïs gevoerd worden. Het vlees heeft een uitstekende smaak en is heerlijk mals....
Proef onze verrukkelijke Lamsnekfilet uit Nieuw-Zeeland. Hoogwaardige kwaliteit, mals en smaakvol. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de pure verfijning van onze Nieuw-Zeelandse lamsnekfilet...
Prachtige bizon entrecote. Bizonvlees heeft een iets zoetere smaak en rijkere smaak dan rundvlees en is een stuk gezonder. Lekker om te grillen, braden of bakken. Een echte aanrader!...
Transformeer je gerechten met de weelderige smaak van ganzenvet. Bak, braad, of schroei met dit veelzijdige ingrediënt. Het gezondere alternatief voor boter en olie. Verrijk je gerechten!...
Probeer ons heerlijke Gildehoen scharrelkip gehakt. Gemaakt van 100% kipdijvlees zonder enige toevoeging. Dit mager en smaakvol alternatief voor traditioneel gehakt, is zeer geschikt voor roerbak gere...
Rosbief, ook wel bekend als roast beef, is een heerlijk stukje rundvlees. Bereid 'm in zijn geheel mooi rood of rosé van binnen en mooi bruin van buiten. Lekker sappig....
Heerlijke mals Kipfilethaasje omwikkeld met een plakje ontbijtspek, gemarineerd in een rode paprika marinade. Deze specialiteit leent zich uitstekend voor bereiding op de BBQ of te bakken in de pan....