Over de bizon ribeye
Bizonvlees exotisch, wat betekent dat het in Nederland niet te verkrijgen is. Bizon vlees bevat niet alleen meer smaak, maar ook meer vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren dan rundvlees. Het bevat zelfs 2 keer zoveel ijzer als rundvlees en 10 keer zoveel ijzer als lamsvlees. De ribeye is gesneden uit de rib van de bizon. Het heeft een mooie verdeling tussen vet en vlees, wat zorgt voor een verfijnde smaak. Met de bizon ribeye ben je dus verzekerd van een uniek, smaakvol én gezond stuk vlees.
Waar komt de bizon ribeye vandaan?
We vinden het belangrijk dat de dieren leven in goede omstandigheden: grote landschappen, stress- en hormoonvrij. Dus ook bij bizons. Ons bizonvlees komt van bizons uit de USA en Canada. Daar leven ze op grote grasvlakten in een natuurlijke omgeving. Door de natuurlijke opvoeding in de uitgestrekte landschappen van Noord-Amerika is de bizon ribeye de overtreffende trap als het gaat om bizon vlees.
Algemene beredingswijze bizon ribeye
Haal de bizon ribeye minimaal 24 uur voor bereiding uit de vriezer en ongeveer 45 minuten voor de bereiding uit de koelkast. Braad de steak vervolgens op een hete bbq, grill of in de pan aan beide kanten tot de gewenste gaarheid. Onze aanbevolen kerntemperatuur is 54 °C.
Meer weten?
Wil je meer weten over de bizon ribeye? Stel je vraag aan online slager LeJean! Wij staan iedere werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij vertellen je met veel plezier alles wat je wilt weten.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 5030101
- Herkomst: Canada
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €87.25
- Samenstelling: 100% Bizon
