Door de natuurlijke opvoeding in de uitgestrekte landschappen van Noord-Amerika is de Bizon Ribeye de overtreffende trap qua bizon vlees.
Gesneden uit de rib van de bizon met een mooie verdeling tussen vet en vlees, dit samen zorgt voor een verfijnde smaak.
Tip: Haal de ribeye ongeveer 45 minuten voor de bereiding uit de koelkast en braad de steak vervolgens op een hete Bbq, grill of in de pan aan beide kanten tot de gewenste gaarheid.
Onze aanbevolen kerntemperatuur: 54°C
Bizon wordt ook wel "het andere rode vlees" genoemd en bevat meer smaak, vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren dan rundvlees. Bizon bevat 2 keer zoveel ijzer als rundvlees en 10 keer(!) zoveel ijzer als lamsvlees. Bizons zijn een natuurlijk onderdeel van het Noord-Amerikaanse ecosysteem en we werken hard om dat zo te houden door middel van duurzame veeteelt methoden.
Lees hier meer over ons bizon vlees
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 5030101
- Herkomst: Canada
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €81.99
- Samenstelling: 100% Bizon
