Gildehoen kipdijfilet met vel

Nog geen reviews
| Plaats review

Gildehoen kipdijfilet met vel

8,25

  • Kies zelf je leverdag
  • Gratis verzonden vanaf €45 in NL

Gildehoen kipdijfilet met vel van Nederlandse bodem. Sappig en knapperig van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken, Zonder been voor maximaal gemak! Vacuumverpakt in kleine porties van ca 500 gram.

Meer informatie
  • Herkomst: Nederland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: ca 550 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €14,98
  • Samenstelling: 100% Kippenvlees

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Over Gildehoen

De Gildehoen kippen groeien op met respect voor dier en milieu op Nederlandse bodem. De Gildehoen kippen groeien op in een stal met stro en daglicht, door de extra ruimte kunnen de kippen lekker scharrelen en zich tegoed doen aan de verschillende granen in het voer. De actieve levensstijl betekent dat de kippendijen bijzonder vlezig en sappig zijn. De Gildehoen kippen eten uitsluitend 100% plantaardig! Kortom kip zoals kip hoort te smaken!

Algemene bereidingstips

  1. ontdooi de kip in de koelkast gedurende 24 uur, breng de kippendijfilets 15 minuten voor het koken op kamertemperatuur
  2. Haal de kip uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden /hetelucht 180 graden 
  4. Breng de kipdijfilets op smaak met zout (ook het vel)en peper
  5. Plaats de dijfilets met het vel naar boven in een braadslee, bekleed met bakpapier. 
  6. 35-45 minuten in een voorverwarmde oven
  7. Laat het vlees nog 5 minuten rusten 

De kipdijfilet is: 

  • Sappig, knapperig en vol van smaak
  • Klaar voor gebruik in de keuken
  • Zonder been voor maximaal gemak!
  • Vacuumverpakt in kleine porties van ca 500 gram

 

Meer weten over onze kippen zie onderstaande film!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »