Entrecote

Nog geen reviews

Entrecote

8,49

49 stuks op voorraad van dit gewicht
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

Argentijnse entrecote van zuiver gras gevoerde runderen.
De entrecote is op maat gesneden door onze slagers en per stuk vacuüm verpakt en direct ingevroren.
Altijd handig voor de voorraad la.

  • Herkomst: Argentinië
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: 250 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €33.90
  • Samenstelling: 100% Rundvlees

BESCHRIJVING

Entrecote steak

Dit grasgevoerde rundvlees van LeJean komt uit Argentinië. Dit land staat bekend om haar prachtige natuur en heel veel ruimte en kwaliteit. 

De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees.

In Argentinië zijn er twee soorten runderen die het meest worden gebruikt binnen de vleesproductie,  de Aberdeen Angus en de Hereford. Zij hebben alle vrijheid om rond te lopen over de pampa’s. Pampa’s zijn subtropische, natuurlijke graslanden in Zuid-Amerika. Het milde klimaat en de juiste vochtigheid dragen bij aan een uitstekende leefomgeving.

Hoewel de runderen hier in Nederland ook rond kunnen lopen, hebben ze op de pampa’s veel meer ruimte en kunnen zij dus ook meer bewegen. Daarnaast is er ook een verschil in het gras dat de dieren eten in Argentinië en in Nederland. In Argentinië wordt o.a. gebruik gemaakt van alfalfa en klaver. Dankzij de ruime hoeveelheid regen groeien de verschillende grassoorten tot lieshoogte. De runderen leven zo natuurlijk mogelijk en er wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen. Daarnaast worden de runderen niet bijgevoederd met mais of graan. Dat merk je vervolgens weer aan de smaak en malsheid van het vlees.

De entrecote steaks zijn per stuk vacuüm verpakt.

Recepten

Ben je op zoek naar een recept met entrecote? Hier vind je een lekker recept van entrecote met rode paprikasaus. Wil je liever iets anders? Wat dacht je van entrecote met huisgemaakte boter? Boordevol smaak!

Tip: een steak sensor helpt je met de bereiding van de perfecte steak! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »