Gekonfijte eendenbout
De gekonfijte eendenbout, ook wel confit de canard genoemd, is een echte klassieker in Frankrijk. Konfijten is al een eeuwenoude methode om eend te maken en eten. De eendenbout is langzaam gegaard in eendenvet op een lage temperatuur. Dit zorgt ervoor dat de eendenbout een malse, zachte smaak heeft. De gekonfijte eendenbout is een ware delicatesse en heel makkelijk te bereiden. Een verpakking bevat 1 gekonfijte eendenbout.
Waar komt de gekonfijte eendenbout vandaan?
Deze gekonfijte eendenbouten komen uit Frankrijk.
Algemene bereidingstips
Omdat deze eendenbout al gekonfijt is, hoef je 'm alleen nog maar op te warmen in de oven.
1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
2. Haal de eendenbout uit de verpakking en leg, inclusief het vet, in een ovenschaal.
3. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten.
Tip: je kunt de confit de canard ook prima lauwwarm serveren voor bijvoorbeeld een voorgerecht of als pulled duck.
Gekonfijte eendenbout kopen
Wil je meer weten over de kant-en-klare gekonfijte eendenbout? Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen je graag.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3030106
- Herkomst: Frankrijk
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Vers
- Kiloprijs: € 7.29 per stuk
- Samenstelling: 100% Eendenvlees
