Halal vlees

 • 1
 • 2
 • LeJean Chuck Eye Steak Black Angus

  ca. 550 gram

  €11,15
  LeJean Sukadelappen Black Angus

  ca. 500 gram

  €11,75
  LeJean Lamsbout zonder been

  ca. 1350 gram

  €29,69
  LeJean Lamshaas

  ca. 450 gram

  €17,35
  LeJean Ribeye Steak Black Angus AUS

  ca. 350 gram

  €20,99
  LeJean Lamsfilet

  ca. 210 gram

  €8,29
  LeJean Flat Iron Steak

  ca. 450 gram

  €18,89
  LeJean Diamanthaas Black Angus

  ca. 550 gram

  €17,59
  LeJean Biefstuk Black Angus

  ca. 2x125 gram

  €9,65
  LeJean Short Ribs Black Angus

  ca. 900 gram

  €26,09
  LeJean Bavette Black Angus

  ca. 1225 gram

  €42,85
  LeJean Inside Skirt Black Angus

  ca. 1300 gram

  €38,99 €29,24
  LeJean Brisket Black Angus

  ca. 2300 gram

  €42,05
  LeJean Flank Steak Black Angus

  ca. 650 gram

  €21,45
  LeJean Lamsschenkel

  ca. 1100 gram

  €17,25
  LeJean Entrecote Black Angus AUS

  ca. 300 gram

  €12,85
  LeJean Ossenhaas biefstuk Black Angus
  selecteer 5 stuks voor de korting

  ca. 200 gram

  €13,39
  LeJean Runderpoulet Black Angus

  ca. 500 gram

  €5,95
  LeJean Lamsrack

  ca. 850 gram

  €38,19
  LeJean Lamsbiefstuk

  ca. 650 gram

  €18,59
  LeJean Lamskotelet

  ca. 550 gram

  €13,19
  LeJean Lamsvlees Pakket

  ca. 2800 gram

  €56,59
  LeJean Tri Tip Black Angus

  ca. 900 gram

  €19,79

  Halal vlees

  Met halal vlees bedoelen we vlees dat is geslacht volgens Islamitische voorschriften én aan andere Islamitische voorwaarden voldoet. Halal betekent in het Arabisch ‘rein’ en voor moslims is het enkel en alleen toegestaan om vlees dat halal is te eten. Vlees dat voor moslims niet is toegestaan om te eten wordt haram genoemd. Wat is dit vlees nu precies en hoe zorgen wij ervoor dat ons vlees aan de voorschriften voldoet? Daar vertellen we je graag meer over. Lees verder voor meer informatie.

  Wat is halal vlees?

  Indien je een beetje bekend bent met de Islamitische cultuur zal je waarschijnlijk wel weten dat het voor moslims enkel en alleen is toegestaan om halal vlees te eten. Of vlees nu halal is heeft echter niet enkel en alleen te maken met de manier van slachten. Voor moslims is het bijvoorbeeld ook verboden om varkensvlees te eten, ongeacht of deze dieren volgens de Islamitische voorschriften zijn geslacht. Daarnaast is het niet toegestaan om insecten, gifproducerende dieren, dode dieren, wilde dieren met klauwen, moederdieren of dode dieren te eten. Met dode dieren wordt er vlees van dieren bedoeld dat niet vers is, oftewel dieren die al een tijd dood zijn. Daarnaast is het in de Islamitische cultuur van groot belang dat de dieren een gezond en gelukkig leven hebben gehad.

  Zoals je misschien al op onze website hebt gelezen vinden wij het bij LeJean ook enorm belangrijk dat het vlees binnen ons assortiment afkomstig is van dieren die een gezond en gelukkig leven hebben gehad. Hoewel ons vlees in sommige gevallen afkomstig is van dieren die leven in reservaten hebben ook deze dieren meer dan genoeg leefruimte en worden ze op een natuurlijke manier gevoed. Ons vlees bevat dan ook geen enkele toevoegingen. Het vlees binnen ons assortiment is tevens afkomstig van dieren die op een pijnloze wijze door mensen worden geslacht. Al het bovenstaande vlees voldoet dan ook aan de Islamitische voorschriften, waardoor wij het vlees met trots als ‘halal vlees’ kunnen aanbieden.

  Onze mogelijkheden

  Hoewel de mogelijkheden van halal vlees bij menig vleesaanbieder redelijk beperkt zijn is dit bij ons absoluut niet het geval. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit rundvlees, lamsvlees, en vlees van gevogelte in allerlei verschillende soorten en maten en vanzelfsprekend mag én kan je ervan uitgaan dat ons vlees altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Hier kiezen we dan ook bewust voor en onze inkopers bezoeken boerderijen over de gehele wereld om deze kwaliteit te waarborgen. Zien we dan ook bijvoorbeeld dat er op een onreine manier met de dieren wordt omgegaan? Dan zullen we het vlees van de desbetreffende boerderij niet in ons assortiment opnemen. Dit heeft als gevolg dat jij als klant altijd bent verzekerd van het lekkerste en meest verantwoorde stuk halal vlees.

  Keurmerk

  Om als moslim verzekerd te zijn van het feit dat je ook daadwerkelijk halal vlees aanschaft zijn alle bovenstaande halal producten gekeurd. Dit betekent dan ook dat er een duidelijke halal-certificering op de verpakking aanwezig is. Hierdoor weet je zeker dat het dier geen stress heeft ervaren tijdens het slachtproces en daarnaast zijn de dieren niet in contact geweest met andere geslachte dieren. Tevens bloeden de dieren een geruime tijd, voordat er verder wordt gegaan met het slachtproces. Hierdoor is er geen bloed in ons vlees aanwezig.

  Stel je vragen

  Indien je vragen hebt over het halal vlees uit ons assortiment begrijpen wij dit volledig. Wij willen je dan ook benadrukken dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen indien je behoefte hebt aan meer informatie. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail met je vraag door naar [email protected] Wij streven ernaar om al je vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat je geen verdere vragen zal hebben over het halal vlees uit ons assortiment.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »