• LeJean Lamsrack

Lamsrack

€20,05incl. BTW

Lamsvlees gesneden uit de rug van het lam, dus eigenlijk filet met bot. De Lamsrack van LeJean komt uit Nieuw-Zeeland. De lamsracks (8 rib) zijn per 2 stuks vacuüm verpakt.

Meer informatie
  • Herkomst: Nieuw - Zeeland
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Gewicht: vanaf 800 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 30.85
  • Samenstelling: 100% Lamsvlees
  • Voor 15:00 uur besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 30

BESCHRIJVING

Lamsracks

Een lamsrack wordt ook wel lamscarré of lamsribstuk genoemd. Je komt de term lamskroon ook wel tegen, maar meestal is het rack dan opgebonden tot een ‘kroon’. Het jonge vlees is sappig, mals en van nature vrij mager.

Je kunt het rack tussen de ribben door in koteletjes snijden en deze bakken of grillen maar een lamsrack leent zich er ook heel goed voor om in zijn geheel te bereiden; lekker low & slow op de barbecue of in de oven. Houd hierbij een kerntemperatuur aan van 55-60 °C, dan is je rack mooi rosé gegaard. Verwijder voor bereiding eventuele vliezen en schraap de ribben met een scherp mesje schoon. Op deze manier krijg je het mooiste en lekkerste resultaat!

Wil je meer weten over het lamsvlees van LeJean? Lees dan hier over de herkomst van het vlees.

Deze lamsracks zijn van Halal geslachte lammeren.

Product informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »