ONS ASSORTIMENT

Nieuw-Zeelands Lamsvlees

Het lamsvlees van LeJean is van het merk Silver Fern Farms, de grootste lamsvleesleverancier van Nieuw-Zeeland.

Lees meer

LeJean Lamsrack

Lamsrack

ca. 650 gram

€19,50
LeJean Lamsburger

Lamsburger

ca. 900 gram

€9,00
LeJean Lamsschenkel

Lamsschenkel

ca. 1320 gram

€18,49
LeJean Lamshaas

Lamshaas

ca. 450 gram

€16,95
LeJean Lamsbout  met Been

Lamsbout met Been

ca. 1900 Gram

€32,20
LeJean Lamsschouder

Lamsschouder

ca. 1000 gram

€17,00
LeJean Lamsfilet

Lamsfilet

ca. 800 gram

€27,95
LeJean Lamsboutschijf

Lamsboutschijf

ca. 400 gram

€6,95

Nieuw-Zeelands Lamsvlees

Nieuw-Zeeland staat bekend om de ruimte en de schitterende natuur. De schone lucht, de zuivere waterbronnen en de groene weiden met vers, sappig gras zorgen in combinatie met het gematigde zeeklimaat voor de perfecte omstandigheden voor de veeteelt. De schapen en lammeren hebben een optimale bewegingsvrijheid en leven het hele jaar door buiten in de vrije natuur. Hierdoor groeien zij onder natuurlijke omstandigheden op wat in hoge mate bijdraagt aan de kwaliteit en lekkere smaak van het vlees.

 

De boeren waarmee Silver Fern Farms samenwerkt zijn vakbekwaam en de farms voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan het houden van het vee. Hun passie, het relaxte leventje van de dieren en de richtlijnen met betrekking tot het transport, de slacht en verwerking van de lammeren zijn een waarborg voor een constante kwaliteit en smaak van het vlees.

Het lamsvlees van Silver Fern Farms is mals en sappig en heeft een subtiele zoete smaak. In combinatie met de constante, hoge kwaliteit staat het om deze reden bij veel restaurants op de kaart. LeJean maakt het mogelijk om deze restaurantkwaliteit thuis op tafel te zetten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »