• LeJean Lamsschouder

Lamsschouder

€17,00incl. BTW

Mooi bevleesde lamsschouder met been, zonder schenkel uit Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
  • Herkomst: Nieuw-Zeeland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: ca. 1000 Gram Diepvries
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €17.00
  • Samenstelling: 100% Lamsvlees
  • Voor 15:00 besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 25

BESCHRIJVING

Lamsschouder

Een lamsschouder met been en zonder schenkel is bijzonder geschikt om in zijn geheel te garen in de oven of op de barbecue. Het been en het merg in het been van de schenkels geven extra smaak af aan het vlees. Door het vlees lang te laten garen wordt het lekker mals en zet je met deze schouder een indrukwekkend stuk vlees op tafel.

Je kunt lamsschouder ook stoven of het been eruit snijden en het vlees opbinden tot een rollade. Zowel puur, met alleen wat zout en peper, op smaak gebracht met kruiden en/of specerijen of als gevulde rollade een heerlijk stuk vlees!

Wil je meer weten over het lamsvlees van LeJean? Lees dan hier over de herkomst van het vlees.

Product informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »