Ben jij je aan het oriënteren op het gebied van een overheerlijke lamsbiefstuk? Dan kunnen wij je vertellen dat je bij LeJean VleesAtelier aan het juiste adres bent. Bovenstaande lamsbiefstukjes zijn namelijk enorm vol van smaak en heerlijk mals, waardoor jij in staat bent om een heerlijk gerecht op tafel te zetten voor jezelf of natuurlijk voor je gasten. Bovenstaande lamsbiefstukken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Maak een keuze en bestel jouw lamsbiefstuk vandaag nog via de website van LeJean.nl.
De afkomst van onze lamsbiefstuk
De lamsbiefstukken die wij in ons assortiment aanbieden zijn afkomstig van lammeren die leven in Nieuw-Zeeland. Wij hebben er specifiek voor gekozen om juist vlees van deze lammeren aan te bieden, aangezien deze dieren leven onder de meest optimale omstandigheden. De natuurlijke en grasrijke omgevingen in Nieuw-Zeeland zijn dan ook ideaal voor de dieren en uiteraard komt dit de smaak van ons vlees ten goede.
De lammeren leven op de Silver Fern Farms en hier worden de dieren gehouden op de manier zoals de natuur dit heeft bedoeld. De dieren worden enkel en alleen met gras gevoerd het gehele productieproces van onze lamsbiefstuk staat onder strenge controle van de lokale autoriteiten. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat dit vlees wereldwijd enorm populair en gewild is. Indien je meer wilt weten over de Silver Fern Farms, raden wij je aan om dit blogartikel te lezen.
De smaak van lamsbiefstuk
Lamsbiefstuk wordt gesneden uit de bil van lammeren. Het betreft enorm smaakvol, maar een mager stuk vlees, waardoor je ook nog eens een gezonde keuze maakt. Hierdoor is het tevens niet noodzakelijk om het vlees te marineren met een marinade of bijvoorbeeld een rub. Enkel en alleen peper en zout toevoegen is meer dan voldoende, maar natuurlijk is het altijd mogelijk om extra ingrediënten toe te voegen indien dit hetgeen is wat je wenst. Het vlees is vacuüm verpakt en direct panklaar.
De bereiding
Voorafgaand aan de bereiding is het van groot belang dat je de lamsbiefstuk op kamertemperatuur laat komen. Marineer het vlees vervolgens met peper en zout en/of een marinade naar keuze. Indien je het vlees hebt gemarineerd is het belangrijk om de marinade enkele uren in de koelkast te laten intrekken, zodat deze marinade goed tot in het vlees door kan dringen. Indien je het vlees gaat grillen op de barbecue raden wij het aan om biefstukken ten eerste een halve minuut per zijde te grillen op een hogere temperatuur. Dit zal er namelijk voor zorgen dat er een knapperig randje ontstaat. Tot slot laat je het vlees nog 5 minuten garen op de grill of barbecue.
Hiernaast is het echter tevens mogelijk om de lamsbiefstuk in oven te bereiden. Verwarm de oven voor op een temperatuur van 180 graden Celsius en bak de lamsbiefstukken ten eerste in de pan voor een halve minuut per zijde. Leg de biefstukken in de ovenschaal en plaats het geheel in de oven voor een periode van een half uur. Laat het vlees na het bakken vijf minuten rusten en serveren maar.
Vragen?
Bestel eenvoudig jouw favoriete stukken vlees online. Bij besteding van €65,- is de verzending helemaal gratis. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel +31 70 201 70 34. We staan elke werkdag voor je klaar om je vragen over onze lamsbiefstuk te beantwoorden.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 4010109
- Herkomst: Nieuw-Zeeland
- Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 22,99
- Samenstelling: 100% Lamsvlees