Over de Kalkoendij rollade
Algemene bereidingswijze
- Ontdooi de kalkoenrollade 24 uur lang in de koelkast en breng de kalkoen 30 minuten voor bereiding op kamertemperatuur.
- Verwarm de oven voor op 150˚C.
- Verwijder de plastic verpakking.
- Leg de rollade in een ovenschaal of ovenbestendige pan.
- Braad de rollade 80 minuten in de oven (of tot een kerntemperatuur van 65˚C).
- Haal de gare rollade uit de oven en laat het vlees onder aluminiumfolie nog 10 minuten rusten of totdat de kerntemperatuur is opgelopen tot 64˚C.
- Nu is de kalkoenrollade perfect om aangesneden te worden.
Ingrediënten
Kalkoendijvlees 98%, Zout, stabilisatoren (E450, E451), smaakversterker (E621), witte peper, kurkuma, KORIANDER, komijn, fenegriek, chili, MOSTERD, venkel, knoflook, piment.
Allergenen: Koriander, Mosterd
Meer weten?
Wil je meer weten over de afkomst van onze Kalkoendij rollade, dan is het uiteraard geen probleem om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat onze klanten toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben. Zo kun je enerzijds een goede keuze maken en anderzijds ook het maximale uit ons vlees halen. Contact opnemen is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Bel naar +31(0)702017034 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij voorzien je graag van alle informatie over de Kalkoendij rollade uit ons assortiment.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3213
- Herkomst: Frankrijk
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 19,99
- Samenstelling: zie beschrijving