Picanha kopen

LeJean Picanha graangevoerd Uruguay

ca. 1600 gram

€51,15
LeJean Picanha Greenlea Nieuw Zeeland

ca. 2400 gram

€58,75 €49,94
LeJean Picanha USA

ca. 1650 gram

€65,95
LeJean Picanha Steak Black Angus

ca. 175 gram

€6,35

Picanha kopen

Wil jij Picanha kopen? Dan mag het duidelijk zijn dat je bij LeJean aan het juiste adres bent. In ons assortiment vind je namelijk het lekkerste vlees dat afkomstig is van graangevoerde óf grasgevoerde runderen. Om het maximale uit dit vlees te halen is het echter wel van belang dat je weet hoe je het moet bereiden. Maar geen zorgen, wij gaan je een aantal handige tips meegeven, waardoor jij in staat bent om een geweldig vleesgerecht op tafel te zetten. Lees dan ook snel verder voor meer informatie en probeer dit vlees zo spoedig mogelijk eens zelf uit.

Waarom een Picanha kopen?

Indien je een échte vleeskenner bent zal je zonder twijfel al eens hebben overwogen om Picanha te kopen. Dit is dan ook niet meer dan logisch, aangezien dit vlees bekend staat als één van de lekkerste soorten vlees. In Brazilië is dit vlees zelfs het meest gegeten vlees van het land, maar ook in ons land staan steeds meer mensen te popelen om dit vleesstuk te ontdekken. In het Nederlands wordt dit vlees ook wel het staartstuk genoemd en dit verwijst natuurlijk naar het gedeelte van het rund waarvan dit vlees afkomstig is.

Een Picanha kopen bij LeJean betekent echter dat je het staartstuk aanschaft van graangevoerde óf grasgevoerde runderen. In tegenstelling tot een staartstuk van grasgevoerde runderen is er bij het staartstuk van graangevoerde runderen meer vet aanwezig. Meer vet zorgt voor meer smaak, waardoor dit vlees nog lekkerder zal smaken. Picanha kopen zorgt er daarnaast voor dat je verzekerd bent van een enorm mals stuk vlees, waarmee je werkelijk iedereen aan tafel zal imponeren.

Waar komt het vlees vandaan?

Picanha kopen uit ons assortiment betekent dat je niet zomaar vlees bestelt. Ons vlees is namelijk onder andere afkomstig van Black Angus runderen uit Australië of de Verenigde Staten. Daarnaast kan je kiezen voor vlees van grasgevoerde runderen of van graangevoerde runderen uit Argentinië. Keuze alom dus en dit is dan ook precies de reden dat wij je kunnen verzekeren van vlees van enorm hoge kwaliteit. Wanneer je dit heerlijke vlees dan ook hebt geproefd bestaat er een grote kans dat je nooit meer ander vlees zal willen eten. Gelukkig hoeft dit ook niet, want wij hebben meer dan genoeg op voorraad om je jarenlang te voorzien van heerlijke avondmalen.

De bereiding

Picanha kopen betekent echter niet dat je direct in staat bent om dit heerlijke vlees op tafel te zetten. De bereiding van dit vlees dient namelijk op een zorgvuldige wijze te gebeuren. Wij adviseren je in ieder geval altijd om het vlees op de barbecue te bereiden. Hierbij is het mogelijk om het vlees in zijn geheel te grillen op een rooster, maar daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een spit. Steek vervolgens een kernthermometer in het vlees, zodat je de temperatuur van het vlees zorgvuldig in de gaten kan houden. Op het moment dat het vlees voor jou een gangbare kerntemperatuur heeft bereikt haal je het vlees van het vuur en laat je het geheel even rusten. Dit is van belang, omdat tijdens het rusten de aanwezige sappen in het vlees zich zullen verspreiden. Deze sappen bevatten enorm veel smaakstoffen, waardoor het rusten van het vlees ongetwijfeld bijdraagt aan een betere smaakbeleving.

Eventueel is het ook mogelijk om het staartstuk op een andere manier te bereiden, namelijk door middel van een reversed sear. In plaats van het vlees eerst op hoge temperatuur te grillen start je in dit geval met het garen van het vlees op een lage temperatuur. Na het garen gril je het vlees af.

Meer weten?

Een Picanha kopen zal er waarschijnlijk voor zorgen dat je nooit meer terug wilt naar ander vlees. Toch is het altijd mogelijk dat je vragen hebt die je aan ons wilt stellen. In dit geval is het dan ook altijd mogelijk om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan iedere werkdag klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar (0)70 201 7034 of stuur je vraag/opmerking door naar [email protected] Mocht het nog niet duidelijk zijn, een Picanha kopen doe je zonder twijfel bij LeJean.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »