Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Ribeye steak

16,49

Mooie ribeye steak van grasgevoerde runderen uit Uruguay.

Op voorraad (4)
- +
Voor 10:00u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Ribeye steak

Over de ribeye steak

De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund. Om preciezer te zijn zit het tussen de schouder en de lende in. Dit deel heeft meer bewogen en is daardoor voller van smaak. Het vlees is mooi gemarmerd: het vlees is doorregen met fijne vetadertjes. Dit smelt tijdens het bereiden en zorgt voor heerlijk mals vlees met veel smaak.
Deze ribeye steak komt van grasgevoerde runderen. Dat betekent onder andere dat het meer Omega-3 bevat dan de graangevoerde ribeye steak. Wel is deze grasgevoerde ribeye iets minder mals, aangezien het minder vetmarmering bevat. 

Waar komt de ribeye steak vandaan?

Het grasgevoerde rundvlees van LeJean komt uit Uruguay. Dit Zuid-Amerikaanse land staat bekend om haar rundvlees. Op de pampa's doen de runderen zich te goed aan gras op de uitgestrekte velden. De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees. Neem een kijkje in de leefomgeving van de runderen met de video hieronder.

Algemene bereidingstips

1. Ontdooi de ribeye steak 24 uur voor bereiding in de koelkast.
2. Haal het vlees 30 minuten voor bereiding uit de koelkast.
3. Verwarm de oven voor op 110 °C.
4. Bestrooi de ribeye naar smaak met een rub en/of zout en peper.
5. Doe olie en roomboter in een pan en bak de ribeye aan alle kanten mooi bruin.
6. Plaats de ribeye in een braadslede en plaats deze in de voorverwarmde oven. We raden aan om niet verder te garen dan medium. Houd voor rare 50-52 °C aan, medium rare 55-60 °C en voor medium 60-63 °C. Hier vind je meer informatie over kerntemperaturen van rundvlees.
7. Laat de steak 5 minuten rusten komen onder een theedoek of aluminiumfolie.

Ribeye steak kopen bij online slager LeJean

Wist je dat je bestelling gratis wordt thuisbezorgd bij besteding vanaf €60? Kies bij het bestellen zelf de bezorgdag. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag. Of wil je liever komen afhalen in ons vleesatelier? We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 070 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.

Klik hier voor meer productinformatie.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1050102
  • Herkomst: Uruguay
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €59.99
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Ribeye steak
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account