08 December 2018

Graangevoerd Australisch Black Angus Rundvlees

Ons verhaal achter het graangevoerde Australisch Black Angus rundvlees

Black Angus

 

Black Angus graangevoerd;

Het graangevoerde rundvlees van Angus Pure is rijk aan natuurlijke eiwitten en bevat geen groeibevorderende toevoegingen. Het vlees is mals, smaakvol en met mooie marmering. Kortom, het beste stukje vlees uit Australië.

De Omgeving;

Het zuiden van Australië is één van de premium rundvlees productiegebieden ter wereld.

Het gematigde klimaat aan de kust zorgt voor een perfecte levensomgeving voor het vee wat hier wordt gehouden. De diverse grassoorten en het verse schone water zijn de combinatie voor natuurlijke voeding van het vee.

Welk ras wordt voor Angus Pure gebruikt?

Het Angus runderras wordt prominent voor de productie van graangevoerd rundvlees gebruikt.

Dit ras is oorspronkelijk afkomstig uit Europa, namelijk Schotland en Wales, maar wordt tegenwoordig wereldwijd gefokt

Het vlees is zeer populair vanwege de perfecte marmering van vet wat kenmerkend is voor de verschillende snitten (delen) van Angus Pure.

Hoge kwaliteit en veiligheid;

Absolute naleving van strikte kwaliteits- en hygiëne normen bij de inkoop, verwerking en het inpakken alvorens de verscheping, zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit van deze producten wordt gewaarborgd.

Ruimte;

De Angus Pure runderen uit Australië hebben enorme vlaktes waar zij in alle rust kunnen opgroeien.

Het land kent ongekende ruimte waardoor de runderen ten alle tijde genoeg ruimte hebben om te grazen, leven en rond te rennen. Tijdens de laatste (minimaal) 100 dagen krijgen zij granen gevoerd in de feedLots. Ook hier geldt, enorme ruimte waar ze heerlijk kunnen snoepen van alle granen.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »