Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Struisvogelsteak met graanmosterd en goentengebakje

Struisvogelsteak met graanmosterd en goentengebakje

minuten lezen

Ingrediënten voor 4 personen

- 4 struisvogel steaks
- Graanmosterd
- 2 dl verse room
- 2 dl gevogelte fond
- 100 gr boontjes
- 2 tomaten
- 2 wortelen
- Bloemkool en broccoli
- Bladerdeeg (diepvries of vers)
- 1 ei
- Bloem
- Suiker

Bereiding

1. Kook de broccoli, bloemkool, boontjes en in de in julienne gesneden wortelen beetgaar. Snij de gepelde tomaten in reepjes.
2. Bak vier rondjes bladerdeeg (+/- 6 cm) goudgeel in de oven op 180°.
3. Kruid en bak de struisvogel steaks, haal na 4 min. uit de pan en hou warm.
4. Giet overtollig vet weg, laat room, mosterd en fond inkoken.
5. Warm de groenten afzonderlijk op in wat boter, bestrooi ze lichtjes met suiker. Snij de gebakjes door en vul ze met de groenten.

Presentatie

Giet wat saus op een bord, leg het struisvogelvlees in het midden en garneer met het groentengebakje.

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Dagelijks vlees BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account